Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο»


Κρατά… μικρό καλάθι ο Αναστασιάδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της ομάδας του στην Κρήτη με την οποία αύξησε τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς, διατήρησε χαμηλούς τόνους.

Αναστασιάδης: «Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο»
Κρατά… μικρό καλάθι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της ομάδας του στην Κρήτη με την οποία αύξησε τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς, διατήρησε χαμηλούς τόνους υποστηρίζοντας με «νόημα»…

«Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» επεσήμανε ότι οι παίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια τους και όχι σε ό,τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες και στα άλλα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασίαδη στη συνέντευξη Τύπου…

-για την πρώτη θέση στη βαθμολογία:

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, είχαμε σήμερα αγωνιστική πειθαρχία, είχαμε θέληση. Εγώ σας το είχα πει, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά»

-για το παιχνίδι:

«Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Θα ήταν λάθος να χτυπάμε γροθιές στα μαχαίρια. Είχαμε ένα καλό 25λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες φάσεις για γκολ. Ο αντίπαλος έκανε αρκετές πλαγιακοπήσεις, αλλά χωρίς να φτιάξει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα»

-για τον Εργοτέλη:

«Στα χέρια του Δερμιτζάκη ο Εργοτέλης έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν δεν τον λάβεις υπ όψιν σου σοβαρά, μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν μας δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις».

-για τη διαιτησία και λάθη που γίνονται στα άλλα παιχνίδια:

«Οχι, δεν θέλει προσπάθεια. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν τα κάνουν εσύ σαν ομάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να το ξεπεράσεις με την αγωνιστική συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, είναι πρώτο μέλημα δικό μου. Θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται δίπλα, ασχολούμαι μόνο με τον αντίπαλο που έχουμε να παίξουμε την επόμενη αγωνιστική. Οποίος και αν είναι αυτός».

-για τη βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό:

«Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο. Ενα αυτό. Και δεύτερον, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Εγώ το γνωρίζω καλά αυτό και κάνω προσπάθεια να το περάσω στα αποδυτήρια. Εμείς οι μεγαλύτεροι, είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι, τα ξέρουμε αυτά. Ακούμε εύκολα να λέγεται, τι μεγάλος προπονητής είσαι, τι καλός παίκτης είσαι και αυτά κάποια στιγμή γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ως πιο μεγάλος πρέπει να τα σταματάω αυτά. Την ομάδα την έχω αφήσει στην Παναγιά, εάν δεν την άφηνα εκεί θα είχε γίνει κομμάτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: