Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δώνης: «Καλή εμφάνιση»

Ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στο ματς με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Δώνης: «Καλή εμφάνιση»
Χαρούμενος για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης. Ο μέσος του «Τριφυλλιού», μετά την επικράτηση απέναντι στον Ατρόμητο, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, λέγοντας πως θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε προσγειωμένος ως προς τις δικές του εμφανίσεις και έριξε το βάρος στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης για το Europa League απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά:

«Με τις ευκαιρίες που παίρνω μπορώ να ανταπεξέλθω σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται για να μπορώ να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Βρίσκομαι ακόμα στην αρχή της καριέρας μου και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς. Κάναμε καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε νωρίτερα να είχαμε «καθαρίσει» το ματς. Ήταν μια σημαντική νίκη και τώρα που γυρίζουν Μπεργκ και Ντίνας που είναι ποιοτικοί παίκτες θα μας βοηθήσουν με Αϊντχόβεν και ΠΑΟΚ. Την Αϊντχόβεν πρέπει να την κερδίσουμε πάση θυσία για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: