Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Εκτός Ρατς-Μακ με Φιορεντίνα, αμφίβολοι για Παναθηναϊκό!!

Δύο δυσάρεστα είχε για τον ΠΑΟΚ το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο Ρατς και ο Μακ που αποχώρησαν τραυματίες δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και «τρέχουν» για… Παναθηναϊκό.

Εκτός Ρατς-Μακ με Φιορεντίνα, αμφίβολοι για Παναθηναϊκό
Δύο από τους καλύτερους του παίκτες θα στερηθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης στο επόμενο ματς. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Πέμπτη (6/11) με την Φιορεντίνα στην Ιταλία χωρίς τον Ράζβαν Ρατς που ρίσκαρε, ζητώντας επίμονα να αγωνιστεί στην Κρήτη και το πλήρωσε, καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Ο Ρουμάνος μπακ υπέστη σύσπαση στον προσαγωγό, που τον ενοχλούσε τις τελευταίες ημέρες.

Από την άλλη ο Μακ που είχε απουσιάσει και από την πρώτη αναμέτρηση με τους «βιόλα» και πρόλαβε να παίξει με τη Βέροια (ξεκουράστηκε με τον ΠΑΣ), αλλά και 67 λεπτά στο Παγκρήτιο και τέθηκε ξανά εκτός πλάνων του 61χρονου τεχνικού.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις μετά από ένα σπριντ που έκανε στο ματς με τον Εργοτέλη και έγινε αλλαγή. Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση πρόκειται για θλάση στον δικέφαλο.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα και τη δεδομένη στιγμή «παίζεται» η συμμετοχή τους με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τη 10η αγωνιστική της Super League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: