Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός»

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, παραδέχθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα των Τρικάλων.

Φλεβαράκης: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός»
Οι παίκτες των Τρικάλων κοίταξαν στα μάτια τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το ματς κρίθηκε στην ανωτερότητα των «πρασίνων», σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης:

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και γενικώς στα τελευταία παιχνίδια, όχι μόνο την Πέμπτη, δείχνει ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο ότι για 25 λεπτά κοιτάξαμε στα μάτια αυτή την ομάδα χωρίς να είναι κανένας ατομικά σε καλή μέρα. Δυσκολεύομαι να βρω κάποιον που να αισθανόμουν ότι είναι σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά, παίζοντας ομαδικά έχουμε δύο ασίστ λιγότερες με τόση διαφορά στο σκορ, για ακόμη μία φορά προσπαθούμε να παίζουμε μαζί. Σίγουρα, όμως, η διαφορά επιπέδου είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεσαι πολύ περισσότερα πράγματα. Βασικά χρειάζεσαι πολλή συγκέντρωση. Νομίζω ότι κάποια ριμπάουντ ως το 25’ έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να έχει αυτό το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, κόντρα σε αυτή την ομάδα πρέπει να τρέξεις πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ μεγάλα κορμιά και για να τρέξεις πρέπει να πάρεις το ριμπάουντ. Όταν το πήραμε εκεί ήταν πολύ καλύψαμε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα όμως δεν μου άρεσε το γεγονός ότι κάποια παιδιά, ειδικά μικρότεροι, στο τέλος νόμιζαν ότι μπορούν να σκοράρουν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό το πάθημα πρέπει να τους γίνει μάθημα ειδικά για το μέλλον. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια».

Ο Χρήστος Δεληγιάννης από τη μεριά του δήλωσε: «Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός έδειξε σε όλους σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται αγωνιστικά. Εμείς, ερχόμενοι σήμερα, είχαμε σκοπό να σταματήσουμε τη δημιουργία του Παναθηναϊκού από συγκεκριμένους παίκτες και νομίζω ότι για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο κάναμε καλά τη δουλειά μας. Δυστυχώς, όμως, για εμάς η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλη. Διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες και μέσα σε 2-3 λεπτά, διάστημα κατά το οποίο εμείς αδρανήσαμε, βρήκανε κάποια σουτ και εκτόξευσαν τη διαφορά πολύ γρήγορα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επιστρέψουμε στο ματς. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και είμαστε χαρούμενοι που προσφέραμε στον κόσμο μας έστω αυτά τα τριάντα λεπτά ποιοτικού παιχνιδιού απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Την άλλη εβδομάδα κατεβαίνουμε στην Αθήνα να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα ανάλογο παιχνίδι. Αυτές οι εμφανίσεις μας βοηθάνε και μας δίνουνε κουράγιο να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: