Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τα... ελληνικά και η χαρά του Ρούτερ!!

Την χαρά του για την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου εξέφρασε ο Στιβ Ρούτερ, μιλώντας ελληνικά και εκπλήσσοντας τους πάντες.

Τα... ελληνικά και η χαρά του Ρούτερ!
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση, σύμφωνα με τον Στιβ Ρούτερ.

Ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού λόγω της τιμωρίας του Έλληνα τεχνικού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και παρά τη νίκη του «τριφιλλιού» κατάφερε να κλέψει την παράσταση με τα πολύ καλά ελληνικά του.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της NΟVA, τονίζοντας: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά παίξαμε καλά και είμαστε χαρούμενοι».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Νάστος, σημείωσε πως η ομάδα του θα πρέπει πλέον να κοιτάξει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Κάναμε φάσεις, είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, θα μας τα δώσει άλλη στιγμή. Κάναμε προσπάθεια δεν τα καταφέραμε, πλέον το κεφάλι χαμηλά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να δούμε τι δεν πήγε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: