Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κασελάκης: «Κακή εμπειρία με Παναθηναϊκό»

Να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει η ΑΕΚ και να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Κασελάκης: «Κακή εμπειρία με Παναθηναϊκό»
Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ το κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς το ζητούμενο για τους παίκτες της «Ένωσης» είναι να δείξουν ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη στην ιστοσελίδα esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Για μας είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Είμαστε σε μία μεταβατική κατάσταση, παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Είχαμε μία κακή εμπειρία με τον Παναθηναϊκό την οποία πρέπει να αφήσουμε πίσω μας γιατί μας αδικεί ως προς τη συνολική προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Έχουμε μέγιστο κίνητρο να δείξουμε ότι δεν είναι αυτή η εικόνα μας».

Για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και πού θα «χτυπήσει» η ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και έχει πολλά δυνατά σημεία. Θέλουμε να “χτυπήσουμε” στις αδυναμίες του, αυτή είναι η λογική μας. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ για να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Επίσης, πρέπει να μην παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, να περιορίσουμε τα “ατού” του Ολυμπιακού κα τον αφήσουμε να τρέξει στον αιφνιδιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: