Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ κάνε τη δουλειά σου!!


Ο Γιώργος Ζαχαριάδης σχολιάζει μέσω του www.sport-fm.gr τη νίκη του ΠΑΟΚ συγκριτικά με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα...

ΠΑΟΚ κάνε τη δουλειά σου!
Η αποχώρηση από τη μάχη και ειδικά σε ένα χρονικό σημείο της νεότερης ποδοσφαιρικής ιστορίας που δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου, μετά από πολλά χρόνια, είναι μια συζήτηση που, αν ξεκινήσει, δεν θα πρέπει να την αφήσουμε στη μέση.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα, με τους διαιτητές και βοηθούς να καθορίζουν την τύχη των κρίσιμων αναμετρήσεων, που θα βγάλουν τον πρωταθλητή, δεν είναι πρωτοφανή φαινόμενα. Είναι οι επιβεβαιωμένοι κακοήθεις όγκοι που δεν έχουν αντιμετωπιστεί και κατατρώνε όση αξιοπιστία έχει απομείνει στο ποδόσφαιρό μας.

Σε αυτό βέβαια, το σημαντικό ρόλο, παίζει η πολιτική που είτε συμμετέχει και επιδεινώνει την κατάσταση, είτε αποστασιοποιείται όταν δεν έχει να κερδίσει τίποτε.

Ουσιαστικά, ξεκινώντας κάθε νέο πρωτάθλημα και ειδικά το φετινό, ανοικτές δικαστικές «αναζητήσεις» με βάση χιλιάδες σελίδες περίεργων συνομιλιών, ομάδες που δεν βρίσκονται στο τόξο των ευνοημένων συνηγορούν σε μια διαδικασία που κρίνεται χαλαρή και θολή εκ προοιμίου.

Εκείνο που θέλω να πω, λοιπόν, είναι ότι, καταρχάς υπάρχει σύμφωνη γνώμη από τον ΠΑΟΚ για όσα συμβαίνουν όταν ξεκινά το θολό πρωτάθλημα κι όταν υπάρχουν ψηφοφορίες της Superleague που πορεύεται χέρι-χέρι με το υποτιθέμενο κατεστημένο. Ψηφίζει τους ίδιους υποψηφίους και συμφωνεί σε μια σειρά σημαντικών αποφάσεων που πάρθηκαν ή που θα παρθούν στο μέλλον.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, ο ΠΑΟΚ οδεύει προς την κατάκτησή του, αν υπάρχει θέμα να αποχωρήσει (λέμε τώρα.) ας το έκανε πριν την πρώτη σέντρα, τώρα να συνεχίσει το δρόμο του και απερίσπαστος να μείνει εντός πορείας. Όσο διατηρεί την αυτοπεποίθησή του, τον ενθουσιασμό του και δεν πανηγυρίζει για τίποτε περισσότερο από την επόμενη επιτυχία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

Το +5 δεν λέει πολλά πράγματα. Ίσως δεν λέει και τίποτε απολύτως.

Βέβαια δεν είναι λίγο όταν έχεις βάλει στην πλάτη τον Ολυμπιακό και σε κυνηγά, αλλά, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.

Υ. Γ.: Ας κινηθούν έξυπνα. Ας αξιοποιήσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους με τον κατάλληλο τρόπο. Αυτό αφορά στους διοικούντες. Ας αφήσουν τις κορώνες για την ΟΥΕΦΑ και τον ΟΗΕ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν. Να μάθουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καταγγείλουν και να προκύψουν αποτελέσματα. Όχι μόνο φωνές και διαμαρτυρίες για τα διαιτητικά όργια της Τρίπολης, που θα μας απασχολήσουν τρεις μέρες και μετά θα ξεχαστούν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: