Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Καρέλης: «Είχαμε πεισμώσει με τον Ατρόμητο»


«Δεν τους είχαμε κερδίσει, είχαμε πεισμώσει και καταφέραμε να τους κερδίσουμε», τόνισε ο Νίκος Καρέλης για τον Ατρόμητο, τον "κακό δαίμονα" του Παναθηναϊκού.

Καρέλης: «Είχαμε πεισμώσει με τον Ατρόμητο»
«Δεν τους είχαμε κερδίσει, είχαμε πεισμώσει και καταφέραμε να τους κερδίσουμε», τόνισε ο Νίκος Καρέλης στεκούμενος στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός συναντούσε εξαιρετικές δυσκολίες στα προηγούμενα χρόνια για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού επισήμανε, μάλιστα, ότι στο τριφύλλι δεν σκέφτονται από τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά εκείνο με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι…

«Επιστρέψαμε δυναμικά και στα δύο παιχνίδια δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, είχαμε τον έλεγχο. Με τον Παναιτωλικό παίξαμε πολύ καλά, είχαμε και την επιστροφή του Μπεργκ. Σήμερα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά, είχαμε τον έλεγχο και δεν μας απείλησε ο αντίπαλος παρά μόνο λίγες φορές. Είχαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και πήραμε τη νίκη»

Για την εμφάνιση του Λουκ Στιλ:

«Όλη η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο και όλοι έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν».

Για τον κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού πέρσι Ατρόμητο:

«Δεν τους είχαμε κερδίσει, είχαμε πεισμώσει και καταφέραμε να τους κερδίσουμε».

Για την δική του παρουσία:

«Έχω δίπλα μου πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να μαθαίνω από εκείνους. Όσο για την κλήση μου στην Εθνική ήταν μεγάλη τιμή για μένα, αλλά ήρθε από ομαδική προσπάθεια».

Για το αν θα ξεπεράσει τα πέντε γκολ που πέτυχε πέρσι:

«Πιστεύω πως ναι».

Για τη φάση του γκολ:

«Όταν έβλεπα την φάση περίμενα να σουτάρει ο Ατζαγκούν, αλλά την έκανε πάνω από τους δύο αμυντικούς και έτσι σηκώθηκα και κατάφερα να σκοράρω. Φοβερή πάσα ο Νάνο και ωραία ασίστ ο Ατζαγκούν».

Για το αν άλλαξε ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στην Ολλανδία και αν πιστεύει πως μπορεί να παίξει σέντερ φορ:

«Είχαμε μια πολύ καλή ψυχολογία μετά την Ολλανδία, γιατί πήραμε έναν σημαντικό βαθμό σε δύσκολη έδρα και αυτό μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια. Έχουμε το ματς με την Αϊντχόφεν στην Λεωφόρο τώρα και θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλη την ζωή μου έπαιζα σεντερ φορ, τα τελευταία χρόνια παίζω στις πτέρυγες, προσπαθώ να κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής μου».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι της Πέμπτης και μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε εκτός έδρας, είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω θα το δείξουμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: