Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κλάους: «Αυτά τα παιχνίδια βγάζουν τον πρωταθλητή»

Ματς και νίκες σαν και αυτές με τον Εργοτέλη στέλνουν μια ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Στέφανος Αθανασιάδης. «Χαμηλά τα κεφάλια», σχολίασε ο MVP του αγώνα.

Κλάους: «Αυτά τα παιχνίδια βγάζουν τον πρωταθλητή»
Οι νίκες κόντρα σε δύσκολες ομάδες όπως ο Εργοτέλης είναι αυτές που στέφουν τον πρωταθλητή, όπως σημείωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο άσος του ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τους Κρητικούς, μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε τα οποία χάρισαν το «τρίποντο» στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Επίσης, αναφέρθηκε στο +5 από τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του κρατούν χαμηλά το κεφάλι ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα».

Για το αν τους στοιχίζει η κούραση: «Σίγουρα όταν είσαι 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο δεν σκέφτεσαι την κούραση. Τώρα θα κοιτάξουμε τον αγώνα με την Φιορεντίνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν... τον Μάϊο θα είναι καλά η ομάδα: «Κάθε ποδοσφαιριστής στην άκρη του μυαλού του κάνει όνειρα. Εμείς κρατάμε χαμηλά τα κεφάλια και πιστεύω όπως λέει και ο κόουτς τον Μάιο να είμαστε καλά».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει σε αυτές τις έδρες: «Τα παιχνίδια αυτά βγάζουν πρωταθλητή. Εμείς φέτος έχουμε κερδίσει σε έδρες που άλλες χρονιές χάναμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: