Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ρούτερ: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη»


Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Στιβ Ρούτερ.

Ρούτερ: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη»
Η τιμωρία του Γιάννη Αναστασίου έφερε τον Στιβ Ρούτερ στο… προσκήνιο. Ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού ξεκαθάρισε πως το κοουτσάρισμά του έγινε με την καθοδήγηση του πρώτου προπονητή της ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα για να πάρουν αυτήν τη σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Ποια ήταν η εικόνα της ομάδας και πού κρίθηκε το παιχνίδι;

«Βρισκόμαστε στο μέσο μια σειράς δύσκολων αγώνων. Σταθήκαμε πολύ καλά και με την σκληρή δουλειά δείχνουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε. Νομίζω πως όλοι οι παίκτες που έπαιξαν έκαναν μια σημαντική παρουσία. Δεν κάναμε ακριβώς το παιχνίδι που θα θέλαμε, όμως, τα δώσαμε όλα για να πάρουμε την νίκη».

Είδαμε τον Πράνιτς σε έναν ρόλο πίσω από τους δύο στράικερ. Μια επιλογή που βγήκε. Γιατί προχωρήσατε σε αυτή την κίνηση;

«Ο Πράνιτς είναι πολύ καλός παίκτης, έχει δείξει την αξία του. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τον βάλαμε εκεί και σε συνδυασμό με τον Δώνη μας έδωσε μεγαλύτερη ευελιξία. Θέλουμε παίκτες που να κάνουν την διαφορά και να μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις».

Το κοουτσάρισμα ήταν δικό σας ή σε συνομιλία με τον Αναστασίου;

«Το κλαμπ έχει ξεκάθαρο πλάνο. Ο Αναστασίου είναι ο πρώτος προπονητής. Ότι κάναμε σήμερα ήταν ένας συνδυασμός όλου του επιτελείου, όμως, για αυτά που κάναμε ήταν υπό την επίβλεψη του Αναστασίου».

Υπήρχε κάποια αναγκαστική αλλαγή; Η μη χρησιμοποίηση του Μπεργκ έχει να κάνει με τον αγώνα ή με κάποιο πλάνο που υπάρχει;

«Θα θέλαμε να είχαμε περισσότερες δυνατότητες για να είχαμε περισσότερα άτομα. Μερικές φορές έχουμε παίκτες που είναι τραυματίες και άλλες φορές δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες. Μερικές φορές αλλαγές που θες εκ των προτέρων, μπορεί να σου αλλάξουν τα πλάνα. Οι αλλαγές γίνονται ανάλογα με την πορεία της αναμέτρησης. Ο Ρισβάνης ήταν λόγω τραυματισμού».

Ο Αναστασίου έλεγε πως θέλει να δει καλή εμφάνιση δημιουργικά και ανασταλτικά. Αυτό έγινε σήμερα. Θεωρείτε πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν;

«Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα ο Ατρόμητος πάντα έδειχνε πως είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Εμείς σήμερα κάναμε ευκαιρίες και περιορίσαμε τον αντίπαλο. Πάντοτε κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, πάντα να γινόμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: