Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αντίθετα συναισθήματα για Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ!

Ενθουσιασμένος για τη νίκη του στο Grand Prix του Τέξας ήταν ο Λιούις Χάμιλτον. Απογοητευμένος ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Αντίθετα συναισθήματα για Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ
Με ένα πλατύ χαμόγελο, μιας και άνοιξε τη διαφορά του από τον Νίκο Ρόσμπεργκ στους 24 βαθμούς και «άγγιξε» τον τίτλο, υποδέχτηκε τη νίκη του στο Grand Prix του Όστιν ο Λιούις Χάμιλτον.

«Έχω μια εξαιρετική ομάδα κι ένα απίθανο μονοθέσιο, οπότε είχα μια σπουδαία ευκαιρία. Το μονοθέσιο ήταν σε άριστη κατάσταση και κατάφερα να πάρω τη νίκη. Αποτελεί για μένα προνόμιο να είμαι εκπροσωπώ τη χώρα μου και να είμαι πρώτος στη βαθμολογία», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.

Αντίθετα, ο Νίκο Ρόσμπεργκ που αν και είχε την pole position περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, είπε: «Νιώθω πολύ άσχημα. Είναι κρίμα. Χρειάστηκα πολλή ώρα για να βρω ρυθμό στον αγώνα. Όταν με προσπέρασε ο Χάμιλτον κατάφερα να βρω ρυθμό, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά».

Ο τρίτος του πόντιουμ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, έμεινε ικανοποιημένος από την τρίτη θέση. «Είμαι ευχαριστημένος με τη θέση στο πόντιουμ και ευχαριστώ τη Red Bull που μου πρόσφερε ένα καλό μονοθέσιο για να τη διεκδικήσω. Είναι μια πίστα που μπορείς να κάνεις προσπεράσεις και ο αγώνας δεν ήταν τόσο βαρετός», τόνισε ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: