Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δέλλας: «Να μας γίνει μάθημα»

Ως διδακτική εμπειρία μπορεί να χρησιμεύσει στην ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Να μας γίνει μάθημα»
Το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό δεν έγινε… πάθημα για την ΑΕΚ (2-1), μπορεί όμως να γίνει μάθημα, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο «Κολοσσός» παραδέχθηκε ότι η εικόνα της ομάδας του ήταν προβληματική κι αφού σημείωσε ότι θα συζητήσει τους λόγους με τους παίκτες του, ξεκαθάρισε ότι το σημερινό ματς θα πρέπει να γίνει μάθημα για όλους.

Εξάλλου, όπως τόνισε, «δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος» και πρέπει κάθε Κυριακή η ομάδα να προσπαθεί το ίδιο γι’ αυτό.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, απέναντι σε έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Δεχθήκαμε το γκολ και μας έκανε δύσκολη την συνέχεια. Ήμασταν νευρικοί στην συνέχεια. Μετά τα παιδιά έδειξαν υπομονή, προσπάθησαν και γύρισαν το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη. Μετά το 1-0 είχαμε και νευρικότητα.

Κρατάω τους τρεις βαθμούς και θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι πήγε στραβά. Κοιτάμε μπροστά. Είναι μεγάλος ο δρόμος, παρά τις νίκες. Άλλο ένα παιχνίδι μάθημα, πρέπει να μαθαίνουμε. Καλή επιτυχία στον κ. Βαζάκα και τον Αχαρναϊκό. Είναι ευχάριστο να είσαι πρώτος, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε Κυριακή. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στο παιχνίδι και τους ευχαριστούμε».


Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι ρόλο παίζει πως μπαίνουμε εμείς στο ματς. Δεν μπήκαμε καλά σήμερα. Δυσκολευτήκαμε πολύ στην ανάπτυξη. Όπως και να μπει το γκολ, είναι ευπρόσδεκτο. Όπως είπα, πρέπει να γίνει μάθημα το παιχνίδι. Όσο περνά η ώρα, κλείνονται οι ομάδες και γίνονται δύσκολα τα πράγματα».

Για τη διακοπή: «Σίγουρα μας αποσυντόνισε η διπλή διακοπή. Είχαμε προετοιμαστεί αλλιώς, χάσαμε τον ρυθμό. Ο κόσμος και η Αστυνομία πρέπει να τους λαμβάνουμε υπόψη πια στα παιχνίδια».

Για τις στημένες φάσεις: «Το συγκεκριμένο ματς έγινε έτσι, με στημένες φάσεις στο τέλος. Πέρα από την νευρικότητα, τα γκολ ήρθαν από στημένα. Νωρίτερα είχαμε και άλλες ευκαιρίες με σουτ».

Για τη χρησιμοποίηση του Γεωργέα: «Θέλαμε καλύτερη ανάπτυξη από τα άκρα στο πρώτο ημίχρονο, γι’ αυτό έπαιξε ο Γεωργέας. Όλοι είναι διαθέσιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: