Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

«Δεν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Πιο αποτελεσματικοί ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από αυτούς του Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του πετύχει τον στόχο που έχει στο πρωτάθλημα.

«Δεν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ»
Ευχαριστημένος έμεινε ο Παύλος Δερμιτζάκης από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, αναφορικά με το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα με 2-0. Ο 45χρονος τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο αντίπαλος του ήταν πιο αποτελεσματικός από την ομάδα του και όχι καλύτερος.

«Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο ελέγχαμε. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να μας δημιουργήσει προβλήματα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ με αποφασιστικότητα στην άμυνα δεν μας άφησε να κάνουμε φάσεις και να δημιουργήσουμε. Στη φάση του γκολ προσπαθήσαμε με ρίσκο να αναπτυχθούμε, αλλά η ποιότητα του αντιπάλου έκανε το 0-1. Είχα πει στα παιδιά ότι δεν πρέπει να ρισκάρουμε σε κανένα σημείο σε κανένα σημείο του γηπέδου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θεωρώ όσο το σκορ θα ήταν 0-0 περισσότερες πιθανότητες είχαμε εμείς, παρά ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλό ρυθμό. Μεταφέραμε το παιχνίδι στα καρέ του ΠΑΟΚ, χωρίς να κάνουμε, όμως, φάσεις. Η φάση με τον Γιουσούφ και τον Χαλκιαδάκη δεν αρκούσε. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερος, αλλά πιο αποτελεσματικός. Ο ΠΑΟΚ δικαιολόγησε την θέση που έχει στο πρωτάθλημα. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να εκπληρώσει τους στόχους που έχει στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να παλέψουμε. Αυτό που θα ζητήσουμε από εδώ και πέρα είναι η ουσία. Ουσία σημαίνει νίκες και νίκες είναι βαθμοί».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τον οποίο έχει περάσει για περίπου τρία χρόνια ως παίκτης και για κάποιους μήνες ως προπονητής μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, ενώ τώρα έχει… αέρα πέντε πόντων.

«Μιλάμε για δύο πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και βάθος. Το αν ο ΠΑΟΚ έχει βάθος το ξέρει το προπονητικό του τιμ. Θα δείξει ο ΠΑΟΚ αν μπορεί να αντέξει σε τρεις διοργανώσεις. Η ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα μπορεί να το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Για μένα αυτό είναι το καλύτερο. Να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: