Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο»

Μόνο το δεύτερο ημίχρονο και την ετοιμότητα ορισμένων παικτών κράτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Τρικάλων.

Ιβάνοβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο»
Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Τρικάλων.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έπαιξαν καλά. Είναι μία γρήγορη ομάδα με καλούς σουτέρ, προετοιμάσαμε την άμυνα μας αλλά παρ’ όλα αυτά δεν λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό συνέβη για λόγους: πρώτον γιατί τα Τρίκαλα αντιμετώπισαν σωστά την άμυνά μας και δεύτερον γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν ήταν έτοιμοι ώστε να παίξουν σε αυτό το ματς. Ωστόσο, σταθήκαμε τυχεροί γιατί στην συνέχεια κάποιοι άλλοι παίκτες μας έδειξαν ετοιμότητα», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς παίζαμε σε μία καυτή έδρα με μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι μπήκαμε με κάποια συγκέντρωση στο παιχνίδι αλλά αργότερα πιστέψαμε ότι ο αγώνας τελείωσε με αποτέλεσμα να χαλαρώσουμε. Όταν κάνεις τέτοια λάθη με μία ομάδα σαν τα Τρίκαλα που έχει πολύ ταλέντο και πολύ καλούς παίκτες θα το πληρώσεις. Ευτυχώς για εμάς το παιχνίδι γύρισε και συγκεντρωθήκαμε πάλι, παίξαμε καλό μπάσκετ και καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: