Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Στόχος… δεν επετεύχθη!!

Μακριά απ’ τις νίκες έμειναν Πανθρακικός και ΟΦΗ. Σε ένα ματς που μόνο «σούπα» δεν ήταν, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως το… πλεκτό δεν «μάτωσε» και μοιραία έμειναν στο 0-0!

Στόχος… δεν επετεύχθη!
Μόνο για 0-0 δεν ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΟΦΗ!

Σε ένα ματς όπου χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες -με αποκορύφωμα αυτή του Ιγκόρ σε κενή εστία απ’ το ένα μέτρο- οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα, αλλά η μπάλα στο… διχτάκι δεν μπήκε με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον έναν πόντο.

Πρώτος βαθμός ύστερα από τρεις ήττες για τους Θρακιώτες που παραμένουν πολύ χαμηλά, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τους Κρητικούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Εκνευρισμός με τη διαιτησία και στους δύο, με τον Γκατούζο να… βγάζει καπνούς μετά τη λήξη του ματς, με αφορμή την αποβολή του Μπανούση στο 87’!

Το ματς

Ενδεχομένως πολλοί πριν το ματς να ήταν προκατειλημμένοι. Πως δεν θα βλέπαμε καλό παιχνίδι, πως θα… κοιμόμασταν, πως θα.. τραβάγαμε τα μαλλιά μας με το θέαμα στην Κομοτηνή. Κάθε άλλο, όμως! Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν φουλ επιθετικά με το… καλημέρα, με τον Πανθρακικό ένα… τσικ περισσότερο. Ωστόσο, ο Λόρια ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Σε κάθε σέντρα στην περιοχή του, σε κάθε σουτ που του γινόταν (όπως το πολύ καλό του Χασομέρη).

Και λίγο μετά είδαμε την φάση της… χρονιάς! Μια φάση που αν γινόταν σε πρωτάθλημα του εξωτερικού θα ‘χε γίνει βιντεάκι. Ο Εμπόου έδωσε στο 21’ στον Ιγκόρ, με τον τελευταίο να είναι στο ένα μέτρο, σε κενή εστία και να… καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ σε μια συγκλονιστική ευκαιρία! Ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και σχεδόν από… θαύμα παρέμενε χωρίς σκορ στην αναμέτρηση. Γιατί απ’ τη μία ο Αντελέγιε του ΟΦΗ έχασε νέο… άχαστο (με εξ’ επαφής προβολή), ενώ και ο Χασομέρης που δοκίμαζε φουλ το πόδι του δεν μπόρεσε λίγο πριν την εκπνοή να νικήσει τον Λόρια. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους δύο αντιπάλους να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκαρίσματα στους Ιγκόρ και Μερεμασβίλι, δίχως όμως να ‘χουν δίκιο…

Φορτσάτος μπήκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος. Για να πετύχει ένα χρυσό γκολ και να μπει σε θέση οδηγού. Ο Πετρόπουλος όμως είχε… άλλη άποψη. Διότι πετώντας στα… σκουπίδια δύο εξαιρετικές στιγμές (με σουτ εν κινήσει και κεφαλιά), δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Απ’ το 70’ και μετά οι Θρακιώτες αύξησαν την πίεσή τους, έκλεισαν περισσότερο στα καρέ τους, τους Κρητικούς, έκαναν αλλαγές για να κυνηγήσουν ένα τέρμα, αλλά μάταια, με τον Μπαϊκαρά προς το τέλος να ΄χει την τελευταία πολύ καλή στιγμή στο ματς, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση, με το 0-0 να μην αλλάζει. Στο 87’ μάλιστα αποβλήθηκε ο Μπανούσης με κόκκινη κάρτα για… διαμαρτυρία, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΟΦΗ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67’ Ντιγκίνι), Κάσες (61’ Γκιγιέρμο), Χασομέρης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (83’ Ποτουρίδης), Λαδάκης, Ίγκορ

ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης (63’ Τζορτζ), Πετρόπουλος (79’ Σίσιτς), Ράζακ, Φερνάντεθ (35’ Μπανούσης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: