Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σα Πίντο: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»


Στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να καλύπτει για 90 λεπτά τους χώρους απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Σα Πίντο.

Σα Πίντο: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»
Πρόβλημα στην επίθεση ήταν η… διάγνωση για τον Ατρόμητο μετά την ήττα με σκορ 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας μετά το ματς, ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ισχυροποιήσει τη γραμμή κρούσης.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να καλύψουμε τους χώρους αλλά δεν το καταφέραμε συνέχεια. Είχαμε πρόβλημα με το γκολ που δεχθήκαμε. Είχαμε απουσίες, δεχθήκαμε και πολλές κάρτες. Ξέραμε πως θα παίζαμε σε μια δυνατή έδρα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτά που μπορούμε. Πλέον κοιτάμε μπροστά, να είμαστε δυνατοί και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά μείναμε πίσω. Ο Παναθηναϊκός πίεζε πολύ. Για αυτό κάναμε αλλαγή στο δεύτερο, γίναμε πιο πιεστικοί και προσπαθήσαμε να γίνουμε καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Πήραμε το κέντρο αλλά χρειαζόμαστε λίγη εμπειρία. Έχουμε ποιότητα και θα κοιτάξουμε το επιθετικό κομμάτι για να κάνουμε ότι μπορούμε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: