Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Χαμηλοί τόνοι από Σαλπιγγίδη…!!

Δίχως διάθεση να «βγάλει» πρωταθλητή από τώρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στις δηλώσεις που έκανε, αναφερόμενος στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη που τον έφερε στον +5 από τον Ολυμπιακό.

Χαμηλοί τόνοι από Σαλπιγγίδη…
Τίποτα δεν σημαίνει τη δεδομένη στιγμή για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη το γεγονός ότι ο πρωτοπόρος, ΠΑΟΚ έχει απόσταση πέντε πόντων από τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο 33χρονος επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη κόντρα στον Εργοτέλη.

«Είναι σημαντικό το ότι έχουμε πέντε πόντους διαφορά από τον δεύτερο, αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Έχουμε αισιοδοξία, αλλά δεν πρέπει και να πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε σημαντικό αβαντάζ, αλλά ο δρόμος είναι τόσο μακρύς που δε σου εξασφαλίζει τίποτα», ανέφερε αρχικά και για την επιβάρυνση που υπάρχει εξαιτίας των πολλών ματς, επισήμανε: «Ήμασταν κουρασμένοι στο σημερινό ματς. Είναι πολλά τα παιχνίδια και η δυσκολία του κάθε αγώνα ξεχωριστή. Από εκεί και πέρα τα δίνουμε όλα και ανταμειβόμαστε».

Επιπλέον του ζητήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Στέφανου-Κλάους Αθανασιάδη: «τον Μάιο θα είμαστε καλά», απάντησε: «Είναι νωρίς να λέμε κάτι τέτοιο ακόμη. Χαριτολογώντας το είπε ο Στέφανος αυτό, είμαι σίγουρος, αλλά γιατί όχι; Μακάρι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: