Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ξέχασε και τ’ όνομά της!!

Προσπάθησε όμως δεν τα κατάφερε και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα έδωσε δικαιώματα με την εμφάνισή της στο Πανθεσσαλικό, όμως η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να την «λυγίσει», 0-0.

Ξέχασε και τ’ όνομά της
Όλα στο «μηδέν» στο Πανθεσσαλικό. Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα (ούτε μία καθαρή ευκαιρία), έμειναν κολλημένες στο 0-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «Φαίακες» έχασαν την φρεσκάδα των προηγούμενων αγωνιστικών και έδωσαν πολλά δικαιώματα με την εμφάνισή τους. Οι «κυανόλευκοι», παρότι «καίγονταν» για τη νίκη δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα και σε ένα παιχνίδι που οι φάσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο το 0-0 δεν άλλαξε.

Το ματς:



Ορεξάτες παρουσιάστηκαν και οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά στο Πανθεσσαλικό. Παρά τον γρήγορο ρυθμό ούτε η Νίκη αλλά ούτε και η Κέρκυρα μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Σταδιακά, το παιχνίδι άρχισε να χάνει την ταχύτητά του με το πρώτο 20λεπτο να κυλάει χωρίς καμία αξιόλογη φάση για τους δύο μονομάχους.

inner

Στο ματς κυριάρχησαν οι μάχες στο κέντρο, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή. Με εξαίρεση μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κανακούδη στο 28’ φάση δεν υπήρξε ούτε για δείγμα και το ημίχρονο έληξε με το 0-0 να παραμένει.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, η Νίκη έδειξε πιο φρέσκια και πήρε τα ηνία στο ματς. Οι Βολιώτες πίεσαν κάπως την άμυνα των «Φαιάκων», που για πρώτη φορά στο παιχνίδι έδειξαν να έχουν παθητικό ρόλο. Πάντως παρά την ανωτερότητά τους, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, όπως ούτε και οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν να «χτυπήσουν» μέσω των αντεπιθέσεων.

inner

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι δύο προπονητές ήταν φανερό πως ήθελαν να προστατεύσουν τις άμυνες τους και γι’αυτό δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα. Πιο κοντά στο πολυπόθητο γκολ έφτασε η Κέρκυρα, που με κάποια σουτ έξω από την περιοχή απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως ο Ταΐρης ήταν σε ετοιμότητα και όποτε χρειάστηκε έδειξε εξαιρετικά χαρακτηριστικά κρατώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις:



Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης (72’ Σταμπόζλιεφ), Σκούρτης (79’ Νικλητσιώτης), Τζιώρας

Στον πάγκο: Ταμπάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αργύρης, Κορέτα

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Γκόμες, Καρντόζο (60’ Ανδρεόπουλος), Μαρκόβσκι, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (54’ Κόντος), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (76’ Ντιόγκο)

Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Ρόχας, Κρητικός, Γεωργακόπουλος

Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: