Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Έρχεται ο Ντελινινκάιτις για ΑΕΚ!!

Δεδομένη η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τόμας Ντελινινκάιτις. Πιθανότατα την Τρίτη η ανακοίνωση της απόκτησής του και την Τετάρτη η άφιξή του στην Αθήνα. Αναζητείται ο σέντερ.

Έρχεται ο Ντελινινκάιτις για ΑΕΚ
Η ΑΕΚ δίνει απόψε ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (19:00), ωστόσο συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσής της.

Μετά τον Καρλ Ίνγκλις, που απόψε θα κάνει ντεμπούτο, η «Ένωση» ολοκλήρωσε μια ακόμη συμφωνία, αυτή με τον Τόμας Ντελινινκάιτις. Ο 32χρονος Λιθουανός γκαρντ αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (προφανώς για να μην υπάρξει… αποπροσανατολισμός πριν τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους») και η άφιξή του στην Αθήνα θα γίνει μάλλον την Τετάρτη. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ με τον Κέβιν Πίνκνεϊ που κάνει τον… δύσκολο να απομακρύνεται.

Ποιος είναι ο Ντελινινκάιτις (1,91μ.); Πρόκειται για παίκτη με μεγάλη εμπειρία, που στο τέλος της σεζόν 2009/10 είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ με επιτυχία, ενώ το 2010 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και το 2013 το αργυρό στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η τουρκική Τορκού Σελτσούκ με την οποία είχε 14,7 πόντους, 2,7 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Έχει περάσει από Νεπτούνας, Λιέτουβος Ρίτας, Αζοβμάς, Μπουντιβέλνικ, Μούρθια, Ζαλγκίρις, Τσερκάσι και Ρίγα. Μεταξύ των τίτλων του είναι το Eurocup του 2005 με τη Λιέτουβος Ρίτας, καθώς επίσης τρία πρωταθλήματα στη Λιθουανία κι ένα στην Ουκρανία, όπως και τέσσερις τίτλοι στη Βαλτική Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: