Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

«Θα παλέψουμε»!


Τον καλύτερό τους εαυτό θέλουν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς με τη Γιουβέντους, όπως δήλωσαν κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής ο Εντινγκά και ο Φουστέρ.

«Θα παλέψουμε»!
Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η αυριανή αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, εξήγησαν Ντελβίν Εντινγκά και ο Νταβίντ Φουστέρ κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Ιταλία.

Οι δύο παίκτες τόνισαν ότι «δεν είναι καθοριστικό ένα παιχνίδι, αλλά σίγουρα σημαντικό» και αν καταφέρουν να επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα από το Τορίνο, τότε θα έχουν αυξήσει αρκετά τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια, όσο δύσκολα και αν είναι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα επίπεδο πιο δύσκολο, όμως πιστεύω ότι θα παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε και εκεί ένα αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Αφρικανός μέσος και μίλησε για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο στο "Καραϊσκάκη". Τώρα η Γιουβέντους έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσει και με το κοινό της στο πλευρό της θα είναι ακόμα πιο επιθετική».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός άσος υπογράμμισε: «Αύριο δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα σημαντικό. Καθώς με ένα καλό αποτέλεσμα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, δεν μπορούμε να σταθούμε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να κοιτάξουμε στο παιχνίδι με την Γιουβέντους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: