Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

«Πηγαίναμε πάντα πιο αργά στην μπάλα»

Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό έδωσε ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου και τόνισε ότι η ομάδα στάθηκε τυχερή που πήγε στα αποδυτήρια με το 2-2. «Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», σχολίασε.

«Πηγαίναμε πάντα πιο αργά στην μπάλα»
Όταν ο αντίπαλος προπονητής παραδέχεται την ανωτερότητα μιας ομάδας τα λόγια περιττεύουν. Αυτό συνέβη με τον τεχνικό της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου που δεν… κρύφθηκε μετά την ήττα 5-2 της ομάδας του από τον Παναιτωλικό. Ο Ρουμάνος τόνισε ότι οφείλεται στην τύχη το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχανε στο ημίχρονο και πως η ομάδα του σταμάτησε να παίζει μετά το πρώτο της τέρμα.

«Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορούμε να πούμε. Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα γιατί έπαιξε πολύ καλά και δεν υπάρχουν σχόλια για τη νίκη τους. Ξεκινήσαμε καλά το ματς αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε σταματήσαμε να παίζουμε. Χάσαμε την επιθετικότητα μας, σε κάθε κατάσταση πηγαίναμε πιο αργά στη μπάλα, αφήσαμε τους αντιπάλους να παίξουν πολύ εύκολα ανάμεσα μας και έτσι φυσιολογικά χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ επιθετικός και πρέσαρε πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν πολύ τυχεροί που τελειώσαμε το ημίχρονο στο 2-2. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχουν σχόλια. Μια καθαρή ήττα για εμάς και μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Παναιτωλικό. Τη διαφορά έκανε η επιθετικότητα γιατί πάντα ήταν πριν από εμάς στη μπάλα. Εμείς αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές», ανέφερε ο 45χρονος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: