Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Νέλσον: «Δεν αρκούν 38’»

Το κακό τελευταίο δίλεπτο και οι λεπτομέρειες έκριναν την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Νέλσον: «Δεν αρκούν 38’»
«Μάθημα» για τη συνέχεια αποτελεί η «σκληρή» (όπως ήρθε) ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με τον ΝτεΜάρκους Νέλσον, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει πως η ομάδα του οφείλει να μάθει να νικά και μακριά από το ΟΑΚΑ.

«Ήταν οι συνθήκες στο τέλος του αγώνα που έκριναν το ματς. Κάναμε λάθη στην άμυνα και στην επίθεση. Το τρίποντο του Ντόελμαν και το καλάθι και φάουλ του ίδιου παίκτη ήταν εκείνα που έκριναν το παιχνίδι».

Για τη διαφορά του Παναθηναϊκού στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι θέμα μαθησιακής εμπειρίας. Απόψε παίξαμε καλά για 38 λεπτά, αλλά δεν αρκεί αυτό για να κερδίσουμε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, μας χρειάζονται σαράντα λεπτά. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε εκτός έδρας».

Για την άμυνα στον Χουέρτας ο οποίος έβαλε έξι τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο: «Πήραμε το ρίσκο και ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Όλα αυτά δεν θα είχαν σημασία, αν κάναμε αυτά που έπρεπε και είχαμε δουλέψει για να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: