Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ούτε η μεν, ούτε η δε!!

Στο 1-1 έμειναν Βέροια και Καλλονή, με τη «βασίλισσα του βορρά» να έχει δύο δοκάρια και να χάνει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» εκ νέου στην πεντάδα της Σούπερ Λίγκας. Ξανά σκόρερ ο Καλτσάς.

Ούτε η μεν, ούτε η δε
Στη μέση έκατσε η… μπίλια στο παιχνίδι που άνοιξε την 11η (εξ’ αναβολής) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα σε Βέροια και Καλλονή.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, χάρη στα τέρματα των Καλτσά (όγδοο φετινό του) και Χουάνμα, με τους νησιώτες να μένουν όρθιοι παρά το ότι βρέθηκαν να χάνουν και να διατηρούνται στη μέση της βαθμολογίας.

Απ’ την άλλη, η βασίλισσα του βορρά -που είχε δύο δοκάρια- έχασε την ευκαιρία να ανέβει εκ νέου πέμπτη, ούσα πλέον στο -1 από τον Παναιτωλικό.

Το ματς:

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς. Μόλις στο 7’ δόθηκε μια «γεύση» για το τι θα ακολουθούσε, αλλά το σουτ του Μπατιόν σταμάτησε στο δοκάρι της Καλλονής. Ακόμα και έτσι η Βέροια δεν πτοήθηκε. Και δευτερόλεπτα αργότερα, οι νησιώτες έκαναν μοιραίο λάθος στο κέντρο, ο Μπεν έκλεψε την μπάλα, έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι για τον Καλτσά κι αυτός άνοιξε το σκορ για τη Βέροια, πετυχαίνοντας το όγδοο φετινό του τέρμα.

inner

Κι όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μάσησαν. Κάθε άλλο που όντας πίσω στο σκορ… ξύπνησαν. Και μπορεί σε πρώτο χρόνο ο Καντιμοίρης να αρνήθηκε το γκολ στον Χουάνμα (με δύσκολη επέμβαση με τα πόδια), ωστόσο στο 16’ το παιχνίδι ήρθε ξανά στα ίσα. Όταν ο Ισπανός φορ της Καλλονής νίκησε τους πάντες και με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, η βασίλισσα του βορρά είχε μια υπεροχή, αλλά είναι αλήθεια πως ο ρυθμός χάθηκε, με όλα κι όλα δύο προσπάθειες για γκολ (δίχως επιτυχία) των Μπεν, Μπαργκάν.

inner

Κι αν στο πρώτο μέρος η Βέροια μπήκε πιο δυναμικά, στην επανάληψη αυτό το έκανε η Καλλονή που θέλησε να απειλήσει με τον Καλτσά, δίχως να τα καταφέρει. Όσο ο χρόνος κυλούσε, οι γηπεδούχοι όλο και ανακτούσαν τα ηνία του ματς. Και έκλειναν την Καλλονή στα καρέ της. Αλλά τη μία είδαν τον Χογκ να βγάζει το… ασύλληπτο (σε δυνατό γυριστό σουτ του Μπεν), την άλλη είδαν την τύχη να τους γυρνάει εκ νέου την πλάτη σε δεύτερο δοκάρι στο ματς, έπειτα από σουτ του Καλτσά!

Οι δύο ομάδες έκαναν τις αλλαγές τους, με τους προπονητές να θέλουν να αλλάξουν την μοίρα της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Μαντζουράκη, πάντως, είχαν κλείσει κάθε διάδρομο. Και δεν επέτρεπαν στη Βέροια να απειλήσει στο τελευταίο 20λεπτο και να «κλέψει» τη νίκη. Και στη μοναδική φάση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι, ο Καλτσάς έκανε… μοιραίο κοντρόλ και αντί να εκτελέσει στο τετ-α-τετ τον Χογκ, έχασε την μπάλα μέσα απ’ τα πόδια του και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν (63’ Άρτσε), Παυλίδης (73’ Κάμπορα) Βεργώνης, Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπεν

Καλλονή: Χογκ, Αντέτζο, Χωριανόπουλος (82’ Ναβάρο), Αναστασιάδης, Καλτσάς, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Βαλιός, Μίνγκας (73’ Καμαρά), Χουάνμα (84’ Μπαρέρα)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: