Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Επιστροφή στα μπλε η Κάρντιφ!!

Οι οπαδοί της Κάρντιφ Σίτι νίκησαν και ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης Βίνσεντ Ταν ανακοίνωσε ως... άλλος Τζον Κένεντι ότι η ομάδα της Ουαλίας θα φορέσει ξανά τα παραδοσιακά μπλε χρώματα στις φανέλες και θα αποκτήσει ξανά το παλιό της σήμα! 
Η απόφαση του Ταν το 2012 να αλλάξει το χρώμα της Κάρντιφ από μπλε σε κόκκινο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της. Ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης των «bluebirds» άλλαξε και το σήμα, το οποίο μετέτρεψε σε δράκο. Αμφότερες οι αποφάσεις του, που για τον κόσμο αποτελούσαν ξεκάθαρη παρέμβαση στην παράδοση και την ιστορία της Κάρντιφ, δικαιολογήθηκαν με το ότι η ομάδα γίνεται πιο ελκυστική σε αγορές της Ασίας.
Σε συνάντηση κορυφής των ανθρώπων του συλλόγου, παρουσία εκπροσώπου των οπαδών, η ομάδα ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις μπλε εμφανίσεις, κατά πάσα πιθανότητα στο παιχνίδι με τη Φούλαμ το Σάββατο! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το σήμα θα επανασχεδιαστεί, προκειμένου το πουλί να αντικαταστήσει τον δράκο.
Παραφράζοντας τον JF Κένεντι, ο Ταν τόνισε ότι: «Ας μην συμβιβαστούμε ποτέ από φόβο. Αλλά ας μην φοβηθούμε ποτέ να συμβιβαστούμε» και υποστήριξε ότι πήρε την απόφαση προκειμένου να φέρει την ενότητα στο κλαμπ, σε μια δύσκολη περίοδο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Για τους οπαδούς των Ουαλών και γενικά για το οπαδικό κίνημα, η απόφαση ισοδυναμεί με μια μεγάλη νίκη


*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: