Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Παραμιλούν-οβιτς!!

Τα δύο πρώτα γκολ του Λούκα Μιλούνοβιτς στη Σούπερ Λίγκ έκαναν τον Πανιώνιο να… παραμιλάει και χάρισαν στον Πλατανιά σπουδαίο τρίποντο με 3-0 (ο Τόρες το τρίτο γκολ). Με 10 οι «κυανέρυθροι» απ’ το 59’

Παραμιλούν-οβιτς
Σε… φρούριο φαίνεται πως μετατρέπει το γήπεδο των Περιβολίων ο Πλατανιάς, που επιβλήθηκε 3-0 του Πανιωνίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ενδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς.

Δύο γκολ του Λούκα Μιλούνοβιτς- που μαζί με τον Τσουράκη ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του ματς- και ένα του Τόρες, αλλά και σωρό χαμένων ευκαιριών, οι Χανιώτες πήραν το πολυπόθητο τρίποντο, που τους ανέβασε στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο Πανιώνιος είχε δύο δοκάρια με τους Κολοβό και Μπουμάλ, όμως δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι, με την αποβολή του Οικονόμους το 59’ να ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο στον Πλατανιά. Έτσι συνεχίζει κάτω απ’ την επικίνδυνη ζώνη με 15 βαθμούς.

Το ματς:


Η ανάγκη για βαθμούς ήταν μεγάλη, με τον Πανιώνιο να θέλει να αποδράσει απ’ την επικίνδυνη ζώνη και τον Πλατανιά να μεγαλώσει τη διαφορά του απ’ αυτήν. Οι δύο ομάδες μπήκαν σαν «δαιμονισμένες» ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα τους φέρει πιο κοντά στο πολυπόθητο τρίποντο, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη.

Με τρεις ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος προσπάθησε να προηγηθεί, όμως ο Πλατανιάς -με τον Τσουράκη να πρωταγωνιστεί στις περισσότερες φάσεις του πρώτου μισού- κατάφερε γρήγορα να αντιστρέψει την εικόνα.

inner

Οι Χανιώτες πήραν τα πάνω τους και με έξι ευκαιρίες μέχρι το 40’ -με τους Τσουράκη και Τόρες να δημιουργούν τις σημαντικότερες- αποσυντόνισαν εντελώς τον Πανιώνιο, που κατάφερε να πλησιάσει ξανά με αξιώσεις την εστία του Ολιμπά στο 44’ με εκτελέσεις φάουλ των Ιμπαγάσα και Μπουμάλ.

Οι «κυανέρυθροι» έχασαν φοβερή ευκαιρία να πάρουν τα ηνία στο ματς στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κολοβό να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ολιμπά στο 49’.

inner

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο όμως οι ισορροπίες άλλαξαν δραστικά . Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 55’ με το πρώτο γκολ του Μιλούνοβιτς στη Σούπερ Λίγκα, με πλασέ μετά από ασίστ του Τόρες, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες τέσσερα λεπτά αργότερα, λόγω αποβολής του Οικονόμου.

Το δεύτερο γκολ του Μιλούνοβιτς -με την μπάλα να καταλήγει σ’ αυτόν μετά από σου του Γουνδουλάκη που απομάκρυνε ο Γιαννακόπουλος- έδωσε σαφές προβάδισμα στον Πλατανιά, όμως ο Πανιώνιος είχε τρομερή ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 79’ ο Μπουμάλ βρέθηκε μόνος του μπροστά στην εστία του Ολιμπά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Την τελική… πινελιά στη νίκη του Πλατανιά έβαλε το Τόρες με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημήτρη, που ολοκλήρωσε την καταιγιστική παρουσία της ομάδας του Χριστόπουλου.

Οι συνθέσεις:


Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπα, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τέτε, Αγκιλέρα, Μπεριάν (67’ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (85’ Μαχαμάτ) , Μιλούνοβιτς, Τόρες

Στον πάγκο οι: Κοκκάλας, Φιγκέριρα, Ναζλίδης, Μενδρινός, Ζαραδούκας

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης (58’ Κόρμπος), Ιμπαγάσα (74’ Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός (65’ Πάνος), Γιάννου

Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, , Γκέζος, Μασούρας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: