Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Οι πρώτες σκέψεις του Περέιρα!

Πολλές δοκιμές χθες στου Ρέντη με τον Περέιρα να τσεκάρει και του Μπενίτες ως ακραίο! Σήμερα η πρώτη αποστολή του Πορτογάλου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την SKODA Ξάνθη.

Οι πρώτες σκέψεις του Περέιρα

Ανάμεσα σε αυτά ο Πορτογάλος πραγματοποιεί και πολλές δοκιμές στα οικογενειακά διπλά και τις ασκήσεις ενόψει του αγώνα με την Skoda Ξάνθη, του πρώτου του αγώνα στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Μια από τις δοκιμές αυτές που πραγματοποίησε ο Περέιρα έχει να κάνει με τον Μπενίτες. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε τον Παραγουανό στην ίδια ομάδα με τον Μήτρογλου αλλά όχι στην κορυφή. Είχε τοποθετήσει τον Μπενίτες στο ένα άκρο της επίθεσης θέλοντας να τσεκάρει πως θα μπορέσει να λειτουργήσει στη θέση αυτή.

Εκτός του Μπενίτες ο Περέιρα είδε και τον νεαρό, Ιμπραϊμ να αγωνίζεται ως μέσος στην τριάδα των παικτών που θα υπάρχουν πάντα εκεί.

Παρά τις δοκιμές αυτές ο Περέιρα φαίνεται να κινείται στην… πεπατημένη του Μίτσελ, τουλάχιστον στην αρχή, και να μην προχωρά σε μεγάλες αλλαγές σχετικά με την 11άδα.

Η άμυνα αναμένεται να μείνει ως έχει. Μπροστά από τον Ρομπέρτο θα είναι οι Σιόβας και Αυλωνίτης με τους Ελαμπντελαουί και Μασουακού στα άκρα.

Ο Μανιάτης παραμένει βασικός αλλά θα έχει άλλο ρόλο. Ο Πορτογάλος του αρέσει να χρησιμοποιεί ένα «ανάποδο τρίγωνο» στη μεσαία γραμμή και ο έλληνας άσος θα είναι ο μόνος αμυντικός χαφ και θα κινείται μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς.

Μπροστά του θα είναι ο Κασάμι και ο Τσόρι με τον τελευταίο να είναι λίγο περισσότερο προωθημένος όμως, όπως έπραττε και ο Μίτσελ.

Στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Μήτρογλου. Στο άκρο πρέπει να θεωρείται δεδομένη η χρησιμοποίηση του Αφελάι, ο οποίος όμως δεν θα κινείται τόσο κοντά στον άξονα όπως και στις εμφανίσεις που έκανε μέχρι τώρα υπό των εντολών του Μίτσελ.

Στο άλλο άκρο, παρά τις δοκιμές που έκανε ο Περέιρα φαίνεται ότι ο Ντοσεβί θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Περέιρα ζητάει κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, επισημαίνοντας στους παίκτες του να αναζητούν τον επιθετικό με παιχνίδι τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο Περέιρα θα ανακοινώσει την πρώτη του αποστολή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: