Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Λυκογιάννης: «’Κλειδί’ τα ριμπάουντ»

Τα ριμπάουντ θεωρεί ως το «κλειδί» για την επικράτηση του Κολοσσού στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ, για τη 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Άρης Λυκογιάννης.

Λυκογιάννης: «’Κλειδί’ τα ριμπάουντ»
Ο τεχνικός των «θαλασσί» τόνισε πως είναι μεγάλη η βαθμολογική σημασία γι αμφότερους τους αντιπάλους, στάθηκε στη σκληρή άμυνα των Δραμινών, ενώ Άγγελος Τσάμης ζήτησε έλεγχο του ρυθμού και αμυντική ισορροπία, όπως και συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, καθώς και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, καθώς είμαστε ισόβαθμοι».

Για το «κλειδί» της συνάντησης: «Ο έλεγχος των ριμπάουντ, καθότι ο ΚΑΟΔ είναι ομάδα που έχει 11,5 επιθετικά ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ σκληρή αμυντική ομάδα, η οποία τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει βρει ρυθμό και στην επίθεση».

Για το που θα βασιστεί ο Κολοσσός H Hotels: «Στην αμυντική μας λειτουργία, στον έλεγχο του ρυθμού και στην προσπάθεια να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας τέμπο».

Υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης και υπομονή πρέπει να δείξουν οι «θαλασσί» για να πάρουν την νίκη, όπως επισήμανε ο Άγγελος Τσάμης.

Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες».
Για το «κλειδί» της συνάντησης: «Νομίζω ότι σημαντικός παράγοντας θα παίξει ο έλεγχος των ριμπάουντ, καθώς, επίσης, και η αντιμετώπιση των πολύ καλών περιφερειακών παιχτών που διαθέτει ο ΚΑΟΔ, των Παπαμακάριου, Ζάρα και Τσαλδάρη».

Για το δυνατό σημείο του αντιπάλου: «Ολοι οι παίκτες είναι πολύ επικίνδυνοι και σημαντικοί για την ομάδα της Δράμας».

Σχετικά με το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Απαιτείται υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης και υπομονή για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: