Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

«Μειώνουν την αξιοπρέπεια του Δάρλα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Φίλιππου Δάρλα και του Γιάννη Τοπαλίδη, Γιάννης Αντωνίου και μίλησε για το μέλλον των δύο πελατών του στον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο κ. Τοπαλίδης έχει τιμήσει την Ελλάδα και έχει φέρει ένα Ευρωπαϊκό. Είναι ένα ίνδαλμα και όλοι τον ξέρουμε. Έκανε μια άψογη συμφωνία με τον κ. Γαλανό όμως τώρα άλλαξε η διοίκηση και ο κ. Τοπαλίδης δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Αν τον θέλουν ή όχι δεν μας το έχει πει κανένας. Έχει αφήσει ιστορία ο κ. Τοπαλίδης στο ποδόσφαιρο και δεν γίνεται να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του. Έχει τελειώσει από τον Άρη καθώς δεν τον ενημέρωσε κανένας και επειδή άλλαξε η διοίκηση. Αποχωρεί μόνος του με ψηλά το κεφάλι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Καλαιτζίδη μου είπε πως έψαχνε τον κ. Τοπαλίδη και του είπα να πάρει τηλέφωνο τον κ. Τοπαλίδη».
Για την υπόθεση του Δάρλα:
«Υποσχέθηκε ο κ. Γαλανός να πληρώσει τον Δάρλα και τον Κόκε στον Άρη όσο ήταν διοίκηση. Ο κ. Καλαιτζίδης είπε πως αν δεν πληρώσει το συμβόλαιο του Δάρλα ο κ. Γαλανός, να κάνει μια δημόσια δήλωση ο ποδοσφαιριστής πως δεν τον πληρώνει ο κ. Γαλανός. Ο κ. Καλαιτζίδης ισχυρίστηκε πως πρέπει να τον πληρώσει ο κ. Γαλανός. Επίσης, ο κ. Καλαιτζίδης μου είπε ευθέως πως εγώ είπα σε δημοσιογράφο πως ο κ. Καλαιτζίδης πολεμάει τον Άρη. Του είπα να μου φέρει αυτόν τον δημοσιογράφο μπροστά μου».
Για τον Γαλανο:
«Για τον κ. Γαλανό έχω να πω μόνο καλά λόγια. Είμαι ευχαριστημένος και ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είχαμε ένα πλάνο και ότι ζητήσαμε το είχε υλοποιήσει. Στο θέμα του Δάρλα υπήρχε ένας ενδοιασμός για την αποχή του παίκτη όμως ο παίκτης αποφάσισε να κάνεις μόνος προπονήσεις να τον δούμε. Ο Γαλανός έδωσε την προκαταβολή στον Δάρλα».
Για το αν είναι καλυμμένος ο Δάρλας με το συμφωνητικό:
«Ήταν ένα συμφωνητικό που είχε υπογράψει ο πρόεδρος του Άρη με τον Φίλιππο Δάρλα. Από εκεί και πέρα πως θα κάνει δώρο έναν ποδοσφαιριστή ο κ. Γαλανός όταν δεν είναι διοίκηση; Δεν μπορεί να μειώνει την αξιοπρέπεια του κάθε ποδοσφαιριστή η διοίκηση. Όφειλε ο κ. Καλαιτζίδης να καλέσει και τον κ. Δάρλα».
Για το αν είναι ο ατζέντης του Κάμπος:
«Εγώ είχα μεσολαβήσει να έρθει ο κ. Κάμπος όμως ο ατζέντης του είναι ο κ. Μπρούνο».
Για το πώς θα κινηθεί:
Το πώς θα κινηθούμε θα το μάθουν όλοι σύντομα. Ο παίκτης κάνει τώρα προπονήσεις, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Όλοι όσοι ασχολήθηκαν στο παρελθόν με τον Άρη πρέπει να ενωθούν μια γροθιά και να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Τοπαλίδη, τον κ. Δάρλα και τον κ. Γαλανό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: