Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Οικονόμου στο Metropolis: «Πολύ καλή συνεννόηση με την οικογένεια Καλαϊτζίδη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου και μίλησε για την νέα κάτασταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων» με την έλευση της οικγένειας Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:


-Για τις συχνές αλλαγές στην πρεοδρία του ερσιτέχνη

«Τον τελευταίο χρονο ειχαμε διοίκησεις Πρωτοδικείου και δεν είναι εύκολο να μείνει σταθερή η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Πριν 1 χρονο ο κ. Γιώτας ήταν επικεφαλής της πρώτης διοικησης Πρωτοδικειου, τελείωσε η θητεία της, ο Παπαγεωργίου ήρθε σε σύγκρουση με τον κ. Γαλανό και με την παραμικρή διαφορά στα εσωτερικά του συλλόγου, η διοίκηση αλλάζει».

- Για τις διασφαλίσεις από την πλευρά Καλαϊτζίδη.

«Αυτές είναι για το τυπικο κομματι. Έχουμε πολύ καλή συννενόηση με την οικογένεια Καλαϊτζίδη. Θέλουμε μια συναλλαγματική για το ποσό που απαιτείται για τις ανάγκες της ομάδας ως το τέλος της περιόδου. Το νούμερο δεν εχει προσδιοριστεί ακόμη. Την χρειαζόμαστε ώστε στην απευκταία περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα, να μην εκτεθουμε ως ΑΣ στο οικονομικό κομμάτι και να είμαστε συνεπείς στις πληρωμές».

- Για την άρνηση του Δημήτρη Καλαϊζίδη να παραλάβει τις ομάδες Κ19 και Κ17, τις οποίες παρότι αρχικά ήθελε, περνούν στα χέρια του ΑΣ:

«Ετσι θα γινει. Θα περάσουν στις υπόλοιπες ομαδες που έχουμε στις ακαδημίες και θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε κι αυτό το κομμάτι. Θα ξανασυζητησουμε το θέμα με τον κ. Καλαιτζίδη, δεν είναι οριστικό. Υπάρχει ενα θέμα με τις αμοιβές των υπευθύνων αυτών των τμημάτων. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, αν και είναι δύσκολο. Προτεραιότητα ειναι οι υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας».

Τέλος, συμπλήρωσε:

«Ας ανέβει με το καλό η ομάδα στη Β' Εθνική και θα έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχουμε προφορική συμφωνία, σε ερασιτεχνικό σύλλογο δε γίνεται αλλιώς. Τα χρήματα που θα έρθουν στον Ερασιτέχνη από την ομάδα, τη Nova, τις διαφημίσεις στο γήπεδο, μένει να τα διασφαλίσουμε και στο χαρτί».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: