Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Βετούλας: «Πλήρης ο Πανιώνιος»

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται ο Πανιώνιος, σύμφωνα με το Νίκο Βετούλα, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης του Απόλλωνα Πάτρας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Βετούλας: «Πλήρης ο Πανιώνιος»
Καμία σχέση δεν έχει ο Πανιώνιος με την εικόνα που εμφάνιζε στην αρχή του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Νίκος Βετούλας με αφορμή τον σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και συμπλήρωσε πως ο έλεγχος των ριμπάουντ και η αντοχή στην πίεση των «κυανέρυθρων» θα κρίνει τον τελικό νικητή στο ματς της 12ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή των Αχαιών:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αυτό, άλλωστε, έδειξε και η εκτός έδρας νίκη επί της Ελευσίνας».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και η αντοχή μας στην πίεση που θα ασκηθεί σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Πανιωνίου».

Για τα δυνατά σημεία του Πανιωνίου: «Η σημερινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα. Είναι πλήρης και διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες, ξένους και κοινοτικούς».

Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων: «Εμείς κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα των διακοπών, με στόχο να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».

Τη νίκη που θα φέρει τον Απόλλωνα πιο κοντά στην είσοδο στην πρώτη οκτάδα της τελικής βαθμολογίας της Basket League επιζητούν οι παίκτες των Αχαιών, όπως δήλωσε ο Γιάννη Μολφέτας.

Οι δηλώσεις του 23χρονου γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι, που εφόσον κερδίσουμε θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. Αλλά και για τον αντίπαλό μας είναι κρίσιμο και θέλει πολύ να το κερδίσει για να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πιστεύω ότι το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Αρκετά θα εξαρτηθούν από το ποια ομάδα θα επιβάλει το ρυθμό της και θα πάρει τα περισσότερα ριμπάουντ».

Για τα δυνατά σημεία του Πανιωνίου: «Είναι μια ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό και διαθέτει παίκτες –Έλληνες και ξένους- με εμπειρία».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς και να αποφύγουμε τα περιττά λάθη σε άμυνα και επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: