Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Κοντομηνάς: «Νιώθω ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, κατά την εκδήλωση της κοπής πίτας της ΚΑΕ και της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τον "Δικέφαλο" αλλά και για την νίκη επί του Παναθηναικού.

Κοντομηνάς: "Ενθουσιασμένοι με την νίκη επί του Παναθηναικού"

Συγκεκριμένα ο κ. Κοντομηνάς είπε: "Η σχέση που θέλουμε είναι να έχουμε κοντά τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ όλους εσάς που έχετε συμβάλλει στην λαμπρή πορεία του ΠΑΟΚ με τις χαμηλές οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν και τις οποίες πρόκειται να τις μάθουμε σύντομα αλλά αυτό που είμαστε βέβαιοι είναι πως είναι σημαντική η επένδυση που κάνουμε στο αύριο του ΠΑΟΚ. Μπράβο στην διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες αλλά και στους άγνωστους και τους γνωστούς φιλάθλους και όλους εσάς εδώ που βοηθάτε τον ΠΑΟΚ σε αυτό το πρωτάθλημα που διαπρέπει ο ΠΑΟΚ. 

Είναι σημαντικό επίτευγμα η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναικού. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ήταν μια νίκη που άξιζε ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια να είναι πιο δυνατός και να κατακτήσει Κύπελλο και εκτός Ελλάδας. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο σε όλους και μεγάλες νίκες από τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας και είμαστε δίπλα σας. Η βοήθειά μας στον ΠΑΟΚ θα είναι σημαντικότερη κάθε χρόνο. Ζήτω ο ΠΑΟΚ... Χαρά μου και τιμή μου που με έχετε αγκαλιάσει και έχουμε συμβάλει με το ποσό που δίνουμε".

Στον κ. Κοντομηνά δόθηκε επετειακή φανέλα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, μια καινούρια φανέλα μινιατούρα με το όνομα "Δημήτρης", μια εικόνα της Παναγίας και μια εικόνα της Αγίας Σοφίας με τον Δικέφαλο Αετό (ακόμη φωτογραφήθηκε με τους παίκτες).

Πρέλεβιτς: "Συμμετέχει στην δύσκολη καθημερινότητα ο Κοντομηνάς"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε: "Ευχαριστώ την Prime Insurance που είναι ο βασικός χορηγός εδώ και τρία χρόνια. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κοντομηνά που εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει στην δύσκολη καθημερινότητά μας. Εύχομαι στην ομάδα επιτυχίες και στους αθλητές υγεία.

Γαλατσόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε: "Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη χαρά για το μπάσκετ γιατί έχουμε τον κ. Κοντομηνά για τον οποίο η αιτία που είναι δίπλα ματς είναι ο Μάνος Μαλέλης, τον οποίο μας τον γνώρισε πριν τρία χρόνια. Εχουμε δώσει μια υπόσχεση με τον Μπάνε, ότι θα τον σεβόμαστε και θα τον τιμήσουμε. Αυτό κάναμε τρία χρόνια και γι΄αυτό είναι επιτυχία ο ΠΑΟΚ να έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον κ. Κοντομηνά και τον όμιλο DEMCO. Η ομάδα έχει βάλει σταθερά θεμέλια και κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. 

Αυτό το ζούμε καθημερινά και πλέον ο κόσμος το καταλαβαίνει και το τελευταία δείγμα γραφής ήταν η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού. Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ, στον κ. Μαρκόπουλο, στο σταφ και στα παιδιά που είναι στην ομάδα. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει 40 εταιρίες χορηγούς είναι μια μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά γιατί συνεχίζει δίπλα μας που μας δίνει ώθηση και ευχαριστώ τον κ. Μαλέλη που τον τσιγκλάει συνεχώς. Ο γαμπρός του κ. Κοντομηνά είναι ΠΑΟΚτσής και γι΄αυτό του φορέσαμε κασκόλ".

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ (πλην του άρρωστου Τσόχλα ο οποίος πάντως προπονήθηκε) μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και φυσικά και στελέχη της διοίκησης ενώ βρέθηκαν και βουλευτές. Να σημειωθεί πως σύμβουλοι της Prime Insurance μίλησαν για τα προνόμια της εταιρίας και υπήρξε η ευχή ο "ΠΑΟΚ να ξαναφέρει το μπάσκετ στο Βορρά". 

Μαζί με τον κ. Κοντομηνά ήταν ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης που βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ και πρόσφατα βοήθησε για την απόκτηση του Τζέι Αρ Μπρέμερ. Το φλουρί το έτυχε ο Κώστας Κακαρούδης.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: