Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

«Προβάδισμα ΠΑΟΚ έναντι Λέστερ για Σίβοκ»

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Τόμας Σίβοκ εκφράζουν οι δημοσιογράφοι της τσέχικης ιστοσελίδας "isport.blesk.cz". Σε αυτό το συμπέρασμα, βέβαια, έπαιξαν ρόλο και οι νέες δηλώσεις του ατζέντη του Σίβοκ, Γίρι Μίλερ, ο οποίος επιβεβαιώνει πως βρίσκεται για λογαριασμό του πελάτη του σε διαπραγματεύσεις με τον "Δικέφαλο", αλλά και τη Λέστερ.

"Εδώ και μέρες είμαι σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα κατέθεσα την πρότασή μου και στον τεχνικό διευθυντή της Λέστερ", ανέφερε για το "φλερτ" με τους νεοφώτιστους της Πρέμιερ Λιγκ.  Ολοκληρώνοντας είπε:"Κινούμαστε για να βρούμε ομάδα, αλλά δεν δρούμε υπό πίεση", θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως το σίριαλ της μεταγραφής του ίσως έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

"Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ"

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως στο τέλος του κειμένου αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα έναντι της Λέστερ, αφού το γεγονός πως η αγγλική ομάδα δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στο πρωτάθλημα, αντίθετα, με την πορεία του "Δικεφάλου" δίνει στην ελληνική ομάδα τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Σίβοκ.

Δείτε το κείμενο ΕΔΩ

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: