Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η επταμελής διοίκηση του Καλαϊτζίδη!!

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φέρεται να έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι ανακοινώσεις ίσως γίνουν στη διάρκεια της ημέρας.

Όπως έγραψε και χθες η «Μ», ο Καλαϊτζίδης θα φτιάξει ένα διοικητικό τιμ της εμπιστοσύνης του, προκειμένου να «τρέχει» όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο λειτουργικό κομμάτι. Η 7αμελής διοίκηση θα αποτελείται από εξωδιοικητικούς παράγοντες αλλά και βετεράνους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να κάνει ένα άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου. Μάλιστα, πρόκειται για άτομα που έχουν από μικρή έως μηδαμινή συμμετοχή στα κοινά του Αρη κατά το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Λεωνίδα Μπακούρα, Ντίνο Κούη, Γιώργο Ζήνδρο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη και Γιώργο Γιακουμίδη. Συντονιστής της διοίκησης θα είναι, φυσικά, ο ίδιος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ για έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος προορίζεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (πρώην διαιτητής και νυν μέλος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη).

Οι επτά άνδρες συναντήθηκαν χθες βράδυ προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο της συνεργασίας τους και να μοιράσουν τους ρόλους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν μάλλον σήμερα. Στο μεταξύ, ο Καλαϊτζίδης θέλει ο Αρης να έχει δικό του άνθρωπο επί μονίμου βάσεως και στην Αθήνα και η επόμενη κίνησή του θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: