Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Με προβλήματα ο Πλατανιάς!!

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Πλατανιάς στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο, για την 11η εξ αναβολής αγωνιστική της Superleague.

Με προβλήματα ο Πλατανιάς
Πολλές είναι οι απουσίες του Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στα Χανιά το Σάββατο, στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστική της Superleague.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νέπλιακ, που δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, ενώ οι Γιακουμάκης και Σέχου, μπορεί να προπονήθηκαν κανονικά, αλλά δεν είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης. Τέλος, απών θα είναι και ο Κουλιμπαλί, που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με την εθνική του Μάλι.

Επιστρέφει ο Τζίλβαν που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και ο Τέτε που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κοκκαλάς, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκης, Φιγκέιρα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: