Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

«Τώρα κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ, μίλησε στην κάμερα της Nova, για τον αποκλεισμό, από το κύπελλο, για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την φετινή απόδοση.
Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο:
«Δεν πήραμε την πρόκριση. Δεν κερδίσαμε, αποκλειστήκαμε και τώρα έχουν υποχρέωση να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Έπρεπε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι για το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω να μας επηρεάσει ο αποκλεισμός. Εχουμε την στήριξη του προπονητή και τις διοίκησης και τα νέα παιδιά που μπαίνουν τώρα στην ομάδα έχουν την θέληση να πετύχουν πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται».
Για την απόδοσή του:
«Φέτος είναι περίεργη η σεζόν για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που μετά από σχεδόν 12 χρόνια που είχα τόσο καιρό να παίξω. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, με βοηθάει το γεγονός πως έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και η σχέση με τον προπονητή είναι πολύ καλή. Οι παίκτες που δεν αγωνίζονται νιώθουν καλά και εγώ είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Εχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, σκέφτομαι τους υπόλοιπους. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα, θέλω να συνεχίσουμε έτσι».
Για το ματς με τον Αστέρα:
«Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει βελτιωθεί πολύ από τότε που ήρθα εγώ στην Ελλάδα. Έχει κάνει βήματα προόδου, παίζει και στην Ευρώπη τώρα. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς πρέπει να πάμε εκεί με στόχους και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: