Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ψάχνει επιστροφή στις νίκες…!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη ΜΕΝΤ στην Κυψέλη στις 19:00 σε ένα από τα θεωρητικά πιο ενδιαφέροντα ματς της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ψάχνει επιστροφή στις νίκες…
Με τους Χρήστο Μπέλο, Ηρακλή Παπαδόπουλο να επιστρέφουν στους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» την τελευταία φορά που νίκησαν στην Α1 βόλεϊ των ανδρών ήταν στις 22 Νοεμβρίου και από τότε έχουν τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με 3-2 σετ. Ο Παναθηναϊκός σε 11 αγώνες έχει πέντε νίκες και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη θα διατηρήσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα.

Ο Μπράιαν Κουκ δήλωσε πως: «Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Είχαμε κάποιες αλλαγές, αλλά είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και απλά πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, βαρεθήκαμε να παίρνουμε έναν. Έχουμε αυτοπεποίθηση μέσα στην έδρα μας.

Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επειδή δεν υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά όλοι μπορούν να νικήσουν και να χάσουν, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη».

Η ΜΕΝΤ θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Στους πέντε εκτός έδρας αγώνες του δεύτερου γύρου, η ομάδα της Τούμπας δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό. Οι 12 βαθμοί που έχει στο ενεργητικό της προέρχονται όλοι από τους αγώνες στην Τούμπα. Νέο πρόσωπο στην ομάδα αναμένεται να είναι ο ακραίος Τζόζεφ Κλέρσεντ (1/5/1987, 1.88) από την Αγία Λουκία. Το δελτίο του Κλέρσεντ εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Σπύρος Γκολίτσης είπε πως: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ‘πληγωμένος’ από τα τρία χαμένα τάι μπρέικ στην έδρα του, αλλά κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να κρατήσουμε καλή τακτική, αν και ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο επιθετικό προφίλ με την αλλαγή των διαγωνίων.

Κι εμείς έχουμε με την έλευση του Κλέρσεντ, που θα συμπληρώσει το κενό του Γκόρτσανιουκ. Δεν κρύβω πως αναζητούμε κεντρικό στη θέση του Σφενδυλάκη. Στόχος μας είναι η όγδοη θέση ή να απομακρυνθούμε από τις δύο τελευταίες ομάδες των πλέι άουτ».

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πέντε τάι μπρέικ στο φετινό πρωτάθλημα και έχει χάσει τα τέσσερα, αλλά η μία νίκη που έκανε ήταν επί της ΜΕΝΤ στην Τούμπα. Αυτή ήταν και η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων της Volleyleague. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: