Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Φήμες για «απόσυρση» Γκαγκάτση!!

Οι μέρες περνούν χωρίς ο Βασίλης Γκαγκάτσης να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ και τις τελευταίες ώρες oι πληροφορίες τον θέλουν να μην «κατεβαίνει» υποψήφιος.
Όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr, ο Βασίλης Γκαγκάτσης «μετράει» τις ψήφους του, προκειμένου να είναι σίγουρος πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ και να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος διαρρέει πως έχει τη στήριξη που χρειάζεται.
Παρότι μέχρι και πριν από λίγες μέρες η πλευρά Γκαγκάτση φερόταν αισιόδοξη ως προς τις επαφές της, οι νεότερες πληροφορίες τον θέλουν να συναντά δυσκολίες στο να φτάσει τις 30 ψήφους και να «κατέβει» έχοντας εξασφαλίσει την πλειοψηφία.
 Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει ότι σκέφτεται πλέον σοβαρά να μην καταθέσει υποψηφιότητα και να βάλει στο συρτάρι το φιλόδοξο σχέδιό του για διοίκηση με τα μέλη της Εθνικής του 2004. Η σκέψη του αυτή, φέρεται να ενισχύθηκε μετά από σύσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του την Παρασκευή, παρότι ο ίδιος δεν παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν θα κατέβει.
Προφανώς, όσο περνάει ο χρόνος και δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, οι φήμες που θέλουν τον Γκαγκάτση να μην αποτελεί το αντίπαλο δέος του Γκιρτζίκη αυξάνονται. Όσο όμως δεν τοποθετείται δημόσια, κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει τίποτα και δεν είναι απίθανο τα δεδομένα να ανατραπούν. Ακόμα, τίποτα δεν ειναι επίσημο...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: