Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Χριστοφορίδης: «Η εκκαθάριση η πρώτη μας προτεραιότητα»

Νέο διοικητικό συμβούλιο και επίσημα από το βράδυ της Πέμπτης στον Ερασιτέχνη Άρη και ανάμεσα στα μέλη που συμμετέχουν είναι ο Σπύρος Χριστοφορίδης. Ο έγκριτος νομικός έχει αναλάβει τον ρόλο του γραφείου Τύπου, βάσει της νομικής του ιδιότητας ωστόσο θα έχει λόγο και σε θέματα νομικής φύσης. Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis έθεσε σαν προτεραιότητα της νέας διοίκησης να «τρέξει» την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης και εν συνεχεία να υπογραφεί το «μνημόνιο» συνεργασία με τον Άλεξ Κάλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η εκκαθάριση είναι το βασικότερο ζήτημα αυτή την στιγμή. Ως προς το θέμα συμφωνητικού που θα υπογραφεί με κάνει αισιόδοξο πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα και θα επικυρωθεί, γιατί βλέπω ότι η ομάδα άρχισε να λειτουργεί ξανά Νομίζω ότι αρχής γενομένης από 15η Ιανουαρίου, στην ΓΣ των μετόχων, θα ξεκινήσει η εκκαθάριση, θα συγκροτηθεί η ομάδα νομικών και λογιστών, μαζί με έναν ορκωτό, ώστε να τρέξει η διαδικασία και να παραδοθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με το αν ο ορκωτός θα τοποθετηθεί και για να ελεγχθούν τα πεπραγμένα της διοίκησης Γαλανού:

«Απ’ όσο γνωρίζω η πλευρά Καλαϊτζίδη θέλει να μπει ορκωτός ελεγκτής ώστε να δούμε που βρισκόμαστε στα οικονομικά στο διάστημα που μεσολάβησε. Ήδη ο κ. Οικονόμου μαζί με τον κ. Ταουξίδη προσπαθούν να βάλουν σε μία σειρά όλα τα πράγματα και να δουν εάν όντως υπάρχει έλλειμα. Είναι από τις προτεραιότητές μας και αυτό”, ενώ για την συνεργία ποδοσφαιρικού τμήματος και ΑΣ, επεσήμανε:

«Ένα ποδοσφαιρικό τμήμα υπάγεται στον ερασιτέχνη, άρα είναι απολύτως φυσιολογικό να δημιουργήσει ο κ. Κάλας ένα τμήμα που θα αποτελείται από δικούς του ανθρώπους, αλλά στα οικονομικά θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τον ΑΣ. Όποιος οβολός έρχεται από τον κ. Καλας θα γράφεται στην καρτέλα του ως  οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Αντιστοίχως τα όποια παραστατικά θα πρέπει να κατατίθενται στο λογιστήριο του συλλόγου (εισιτήρια, έσοδα από κυλικεία κλπ), κάτι που δυστυχώς δεν γινόταν τον τελευταίο καιρό».

Βένος: «Σημαντική η παρουσία Καλαϊτζίδη»

Την άποψή του για τον ερχομό του Κάλας εξέφρασε ο Γιάννης Βένος στο Αθλητικό Metrpolis, λέγοντας: «Προσωπικά θεωρώ σημαντική την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ομάδα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τον Άρη και συμμετείχε το καλοκαίρι στην προσπάθεια που έγινε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο σε δύσκολες στιγμές. Ο Κάλας έχει την οικονομική επιφάνεια, έχει σχέδια για τον Άρη.

Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι θέλει να έρθει ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει στον κόσμο το πλάνο του», είπε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, για να προσθέσει αναφορικά με την 7μελή επιτροπή που θα δημιουργηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Ήταν δεδομένη η επιθυμία του Καλαϊτζίδη να γίνει κάτι τέτοιο από το καλοκαίρι ακόμη. Είχαν γίνει και τότε κρούσεις και συζητήσεις με τον Ζήνδρο και τον Κούη. Βλέπαμε τότε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα όσο τώρα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και οι δύο με την παρουσία τους».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: