Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ψηφίστε τον κορυφαίο του μήνα!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να αναδείξουν τον κορυφαίο της ομάδας γι” αυτόν τον μήνα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Μήνας με έντονες στιγμές ο Δεκέμβριος για την ομάδα μας. Με καλές και κακές στιγμές, όπως το τεράστιο διπλό στο “Καραϊσκάκης” αλλά και η ήττα-αποκλεισμός από την Γκινγκάμπ στην Ευρώπη. Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας για τους έξι αγώνες του Δεκεμβρίου.
Το βραβείο θα διεκδικήσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές και με μία πρώτη ανάγνωση η ψηφοφορία φαντάζει εξαιρετικά αμφίρροπη καθώς όσοι συμμετέχουν πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο συγκεκριμένο διάστημα. Πρώτος υποψήφιος, ο Στέφανος “Κλάους” Αθανασιάδης, ο νικητής του MVP Νοεμβρίου. Ο αρχηγός πέτυχε τρία τέρματα, πρέσαρε ασταμάτητα και είχε και έναν πιο δημιουργικό ρόλο όταν του ζητήθηκε από τον προπονητή. Για να κάνει το repeat θα πρέπει να ξεπεράσει τον Μιγκέλ Βίτορ. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια ως βασικός έχοντας μάλιστα τρεις διαφορετικούς παρτενέρ δίπλα και είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ ήταν και εκ των κορυφαίων στην νίκη επί του Ολυμπιακού. Άξιο αναφοράς ότι αγωνίστηκε στη Λιβαδειά για μεγάλο διάστημα με σκίσιμο στο πόδι, δείχνοντας αυτοθυσία.
Ο τρίτος της παρέας είναι 0 Φακούντο Περέιρα. Ένα εκπληκτικό στον Πειραιά, γκολ επίσης σε Κέρκυρα καιΛεβαδειακό και μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Εργκούς Κάτσε. Το “μηχανάκι” του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή πέρα από τα ατελείωτα τρεξίματα και την σημαντική συμβολή του στο αμυντικό αλλά και το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, ήταν ο λυτρωτής της ομάδας στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΚ σκοράροντας στο 81′ το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ.
Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr επιλέγοντας τον δικό σας πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Δεκέμβριο.
Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: