Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ετοιμάζει Μπεργκ και αλλαγές!!

Αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τα πρώτα ματς του 2015 αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη. Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μπεργκ. Βάζουν… υποψηφιότητα άλλοι τρεις.

Ετοιμάζει Μπεργκ και αλλαγές
Την πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό θα κάνει ο Μάρκους Μπεργκ την Κυριακή (11/1, 17:15) κόντρα στον Εργοτέλη για την 11 (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League. Τελευταία φορά είχε συμβεί αυτό στις 14 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, όπου είχε βάλει το «κερασάκι» στην… τούρτα με το τέρμα του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 4-0.

Από τότε ακολούθησαν το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη, όπου ο ίδιος έμεινε εκτός αποστολής σχεδόν την τελευταία στιγμή, λόγω ίωσης, ενώ η ομάδα του έχασε με 4-2 και η χρονιά έκλεισε με το 2-0 επί της Κέρκυρας, που επίσης δεν έπαιξε λεπτό.

Κόντρα στον ΠΑΣ έπαιξε στη… δεύτερη ημέρα, μπαίνοντας στο 57’ στη θέση του Ντίνα, ενώ με τα Χανιά ήταν εκτός αποστολής.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή κόντρα στους Κρητικούς, ενώ φυσικά θα κάνει πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ματς με τα Χανιά για το Κύπελλο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε πάρει από πριν την πρόκριση και αρκετές σε σχέση με τα Γιάννενα.

Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, ενώ θέση διεκδικούν οι Σίλντενφελντ, Μέντες και Κλωναρίδης. Ο τελευταίος έπαιξε βασικός μεσοβδόμαδα και είχε περάσει ως αλλαγή στους «Ζωσιμάδες», ενώ οι άλλοι δύο δεν αγωνίστηκαν στα πρώτα δύο ματς του 2015.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: