Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Crash test για ΠΑΟΚ!!

Ένα από τα δυσκολότερα ματς απ’ αυτά που του απομένουν μέχρι το τέλος δίνει σήμερα (19:30) Ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη, έχοντας στόχο να δείξει πως αντέχει ακόμη στην κορυφή.

Crash test για ΠΑΟΚ
Κρίσιμη στροφή για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την ισοπαλία (0-0) στην Κέρκυρα την Τετάρτη, που σήμανε τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου, θα παίξει σήμερα στις 19:30 (Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, www.sport-fm.gr) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι Αρκάδες παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους στη φετινή σεζόν, έχοντας φιλοξενήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους οποίους ήρθαν 0-0 και 1-1 αντίστοιχα. Μετρούν τέσσερις νίκες, ενώ δεν έχουν καταφέρει να νικήσει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Παναιτωλικό.

Η μοναδική ήττα που έχει κάνει είναι με την Τότεναμ για το Europa League, όπου κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια στην έδρα του νίκησε στα τέσσερα απ’ αυτά (Ροβανιέμι, Μάιντς, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν) και δεν νίκησε στο ένα, κόντρα στην Μπεσίκτας (2-2). Στο μοναδικό ματς που έχει δώσει εντός στο Κύπελλο επικράτησε 2-1 της Καλλονής.

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει δύο φορές εκεί μέσα, έχει πάρει δύο ισοπαλίες και μετρά πέντε ήττες. Αρκετά επιθετικό μοιάζει το σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες κόντρα στην Κέρκυρα. Εκτός βασικής ενδεκάδας έμειναν οι Ρατς, Αθανασιάδης και Μακ, που μπήκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ δεν ήταν ούτε στον πάγκο οι Σαλπιγγίδης, Περέιρα.

Ο Κάτσε έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Αστέρα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξειςο Ιτάντζ θα ξεκινήσει στον «άσο», με τους Βίτορ και Τζαβέλλα να αγωνίζονται στα στόπερ και τους Ρατς (αριστερά), Σκόνδρα (δεξιά) στα άκρα της άμυνας. Μπροστά τους, ελέω του τιμωρημένου Κάτσε, θα αγωνιστεί ο Μαντούρο με τους Τζανδάρη και Γκολάσα και η επιθετική τριάδα (αν τελικά ο Μακ μείνει στον πάγκο και παίξει στη συνέχεια) θα απαρτίζεται από τους Σαλπιγγίδη, Περέιρα και Αθανασιάδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: