Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

«Είμαι περιττός στον Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης και μίλησε για το μέλλον του στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Εγώ είχα πει πως θα φύγω από την ομάδα και πως δεν με χρειάζονται πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κ. Κάμπος επειδή έχουμε καλή σχέση τους είπε πως είμαι σημαντικός. Το να φύγω χωρίς να μιλήσω με κανέναν δεν είναι σωστό και μπορούν οι άνθρωποι να μου μιλήσουν αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Μάλλον παίρνουν τηλέφωνο από την διοίκηση σε λάθος νούμερο. Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, βοηθούσα τον κ. Γαλανό σε αυτό το κομμάτι αλλά πλέον δεν με χρειάζονται. Ο κ. Κάμπος ερχόμενος στην Ελλάδα απέκτησε μαζί μου μια φιλία και κάποια εμπιστοσύνη. Με έχει πάρει τηλέφωνο και με θέλει όμως πρέπει να καταλάβει και το όλο ιστορικό. Άλλο είναι να είσαι εδώ και να ξέρεις τα πάντα και άλλο να σε ενημερώνουν. Εγώ ήρθα στον Άρη όταν με φώναξε ο κ. Γαλανός για να βοηθήσω στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτά που έκανα, αυτή την στιγμή μπορούν να τα κάνουν άλλοι. Σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους αλλά ξέρω ότι πλέον στην ομάδα είμαι περιττός».
Για το αν φοβάται μην τον διώξουν μελλοντικά από τον Άρη:
«Το ποδόσφαιρο κρίνεται από τα αποτελέσματα. Αν δεν παν καλά τα αποτελέσματα όλα μπορούν να γίνουν. Εγώ δεν σκέφτομαι το αν θα με διώξουν ή όχι αλλά αν δεν παν καλά τα αποτελέσματα είναι λογικό να φύγω αλλά και ο κ. Κάμπος».
Για το αν έχει τελειώσει από τον Άρη:
«Θα κάνω κάποια συζήτηση αλλά λογικά θα φύγω καθώς δεν έχω κάποιον ρόλο στην ομάδα».
Για την συνέχεια της ομάδας:
«Εύχομαι ο Άρης να συνεχίσει έτσι και με τον κ. Κάμπος στο τιμόνι του να τα καταφέρει. Όσον αφορά τις μεταγραφές δεν έχει σχέση το ότι θα έρθουν παίκτες αλλά το ποιοι παίκτες θα έρθουν».
Για τις φιλοδοξίες που είχε:
«Εγώ ήθελα να συνεχίσω στον Άρη. Το πλάνο μου ήταν να έρθω εδώ πέρα και να πάμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Δεν ήρθα με σκοπό να φύγω».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: