Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ!!

Όπως σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έτσι και σήμερα (10/1), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά:
#3 νίκες και μια ισοπαλία έχει ο ΠΑΟΚ στα έξι τελευταία εντός και εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο εκτός έδρας ματς της σεζόν 2012-13 που ήταν για τα play off επικράτησε με 2-1 χάρη στα γκολ των Αθανασιάδη και Κατσουράνη. Στα εντός έδρας επικράτησε με 1-0 την σεχόν 2012-13 με γκολ του Ολίσε, ενώ στο ματς της Τούμπας για την σεζόν 2013-14 επικράτησε 2-0 με τα γκολ του Βίτορ.
#3 αναμετρήσεις έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες Ιανουάριο, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 1-0 στην Τούμπα στις 16 Ιανουαρίου 2010 με γκολ του Βασίλη Κουτσιανικούλη, αλλά και στις 9 Ιανουαρίου 2011 με γκολ τουΔημήτρη Σαλπιγγίδη. Στις 19 Ιανουαρίου 2013 έγινε μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να επικρατεί 1-0 με γκολ του Σίμο Ναβάρο.
#8 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν διεξαχθεί στην Αρκαδία, με τον ΠΑΟΚ να “πληρώνει” την πρώτη χρονιά το άγνωστο του νεοφώτιστου Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας του “δικεφάλου”.
#2 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στις οκτώ επισκέψεις του εκεί, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα της Τρίπολης έχει τέσσερις νίκες. Μόλις σε ένα από τα επτά ματς δεν έχει σημειωθεί γκολ, ενώ η άλλη μεταξύ τους ισοπαλία είναι με 1-1.
#3 γκολ έχει σημειώσει κατά του Αστέρα Τρίπολης ο Κλάους Αθανασιάδης. Στη σχετική λίστα με τους σκόρερ των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων πρώτος είναι ο Εμανουέλ Περόνε με 5 τέρματα και ακολουθεί ο Αθανασιάδης με τον Τσέζαρεκ που έχουν από τρία.
infographics_asteras
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: