Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ελλάς ολέ και στη Μαλαισία!!

Ελλάς ολέ και στη Μαλαισία!
Φιλάθλους από τη Μαλαισία φαίνεται να απέκτησε η Εθνική ομάδα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro. Σε εμπορικό κέντρο της Βαρσοβίας εντοπίσαμε έξι άτομα από τη Μαλαισία να αγοράζουν τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας.

Ως γνήσιοι φίλοι του ποδοσφαίρου ταξίδεψαν από την ασιατική χώρα στην Πολωνία για να παρακολουθήσουν παιχνίδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μάλιστα, θα δουν από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γερμανία στο Γκντανσκ και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες των διεθνών κόντρα στα «πάντσερ».

Τους ζητήσαμε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα και αν μπορεί η «γαλανόλευκη» να ανταποκριθεί απέναντι στην ομάδα του Γιόακιμ Λεβ. «Η Ελλάδα έχει ζηλευτή αμυντική λειτουργία και πιστεύω δεν θα δεχτεί γκολ. Κάνω πρόβλεψη πως θα νικήσετε 1-0 με πέναλτι», ανέφερε με αισιόδοξο ύφος, ένας από τους φιλάθλους από τη Μαλαισία.

Ο πιο αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Μαλαισία είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Μόλις πληροφορήθηκαν την απουσία του αρχηγού από τον προημιτελικό σχολίασαν: «Μεγάλη απουσία, αλλά μπορεί να τα καταφέρει η Ελλάδα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: