Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται και ο Ντουμπέ!

Την απόκτηση του Μασέ Ντουμπέ ανακοίνωσε και επίσημα ο Κολοσσός Ρόδου.

Έρχεται και ο Ντουμπέ
Σε μία σημαντική προσθήκη για την περιφέρειά του προχώρησε ο Κολοσσός. Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μασέ Ντουμπέ (26χρ., 2,03μ.) μέχρι το τέλος της σεζόν, ο οποίος έρχεται με καλές συστάσεις λόγω της καλής επαφής που έχει με το καλάθι και το πολύ καλό του σουτ που διαθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου καλαθοσφαιριστή Masse Doumbe, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΤΟΥ MASSE DOUMBE

O Mase Doumbe είναι 26 ετών (γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1987 στην πόλη Λε Μαν), έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Πρόκειται για περιφερειακό παίκτη, ο οποίος έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι, πολύ καλό σουτ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «θαλασσί». Ο Ντουμπέ είχε μέσο όρο 19.3 πόντους στο Κολλέγιο Northwood, ενώ την πρώτη χρονιά είχε 537 πόντους και 223 ριμπάουντ, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στην Sun Conference. Μάλιστα έχει κάνει και ρεκόρ πόντων (38) απέναντι στο Ξαβιέρ. Ο Ντουμπέ είναι εξαιρετικός σουτέρ από το τρίποντο, καθώς κατέχει το ρεκόρ στο κολέγιό του σε τρίποντα με 48.4%. Την τελευταία χρονιά είχε 19.8 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ, αριθμοί αν μη τι άλλο ιδιαίτερα καλοί για τον Μασέ Ντουμπέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει και στη γαλλική Σολέ. Ο Masse Doumbe έφτασε στην Αθήνα και από το βράδυ θα βρίσκεται στη Ρόδο, οπότε και θα τεθεί στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: