Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει ο Παυλής»

Για το ρόλο των ατζέντηδων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μίλησε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος φιλοξενούμενος στο ΚΑΡ. Τι είπε για τις περιπτώσεις των Παυλή, Ταχτσίδη, Φετφατζίδη και Ζαραδούκα.

«Εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει ο Παυλής»

«Τέσσερα είναι τα στοιχεία που αποτελούν τα κριτήρια για μας: Η ποιότητα του παίκτη, η τεχνική του κατάρτιση, τα φυσικομετρικά του προσόντα και η ψυχοσύνθεσή του, αυτά που συνθέτουν την προσωπικότητά του. Υπάρχουν παίκτες που χρειάζεται να είσαι συνεχώς δίπλα τους και άλλοι που επιλέγουν να έχουν πιο τυπικές σχέσεις με τους εκπροσώπους τους».

Ο Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε και σε ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών με τους οποίους συνεργάζεται, όπως ο Μιχάλης Παυλής:

«Ο Μιχάλης είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθανόμαστε περήφανοι. Μέσα σε 1,5 χρόνο κατάφερε να βρεθεί από τα Τάρταρα ξανά στην πρώτη γραμμή. Είναι εκπληκτικό αυτό που πέτυχε και είμαστε πολλοί χαρούμενοι για εκείνον».

Η κουβέντα στη συνέχεια ήρθε και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον οποίο ο Διαμαντόπουλος χαρακτήρισε ως τον καλύτερο νεαρό Έλληνα κεντρικό μέσο:

«Ο Παναγιώτης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στη θέση που αγωνίζεται. Καμαρώνουμε για τη μεταγραφή του στη Ρόμα και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα έρθουν προτάσεις για εκείνον από ακόμη μεγαλύτερες ομάδες γιατί το αξίζει».

Ο καλεσμένος του ΚΑΡ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιάννη Φετφατζίδη και το λίγο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι θέλει και υπολογίζει τον Γιάννη και αυτό φάνηκε και από την απόρριψη της πρότασης της Βαγιαδολίδ. Τώρα με την αλλαγή του προπονητή πως θα πάρει και περισσότερες ευκαιρίες. Πλέον έχει έρθει η ώρα και εκείνος να δείξει αυτά που μπορεί να κάνει και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο σύλλογος».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που η εταιρεία συμπαραστάθηκε στον Γιάννη Ζαραδούκα μετά τον τραυματισμό του σχολίασε:

«Περισσότερο συμπαραστάθηκε ο Γιάννης σε εμάς, παρά εμείς σε εκείνον. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο και η στάση του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ήταν αξιοθαύμαστη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: