Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κίνδυνος για τη Μάντσεστερ Σίτι!!

Διψήφιος μπορεί να είναι ο αριθμός της απόστασης από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Κίνδυνος για τη Μάντσεστερ Σίτι
Οι «πολίτες» υποδέχονται τη Λίβερπουλ στο πιο σημαντικό ματς του τρέχοντος αγωνιστικού διημέρου και ανάλογα από το αποτέλεσμα, τόσο το δικό τους, όσο και της συμπολίτισσάς τους, Γιουνάιτεντ, που φιλοξενείται από τη Φούλαμ, η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου μπορεί να δυσκολέψει πολύ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την επικράτησή τους επί της Σαουθάμπτον, μεσοβδόμαδα, αποσπάστηκαν ξανά στο +7 στο ρετιρέ της βαθμολογίας και θα ταξιδέψουν στο «Craven Cottage», για να κοντραριστούν με την παρέα του Γιώργου Καραγκούνη. Λόγω και της διαφοράς μιας ημέρας από το ματς του «Etihad», η Γιουνάιτεντ μπορεί να βρεθεί μέχρι και στο +10, το βράδυ του Σαββάτου!

Η Τσέλσι, που προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να βάλει μυαλό με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο, έχει δύσκολη «αποστολή» στην έδρα της Νιούκαστλ! Οι «καρακάξες», έχοντας ενισχυθεί με γαλλικό «αίμα», θα παλέψουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που στους «μπλε» του Λονδίνου το κλίμα δείχνει να έχει στραβώσει αρκετά. Παρ’ όλα αυτά, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας παραμένουν άνετα – μέχρι στιγμής – στην 3η θέση.

Κόντρα στη Νόριτς συνεχίζεται για την ενισχυμένη ΚΠΡ η προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, με το «Λόφτους Ρόουντ» να ετοιμάζεται για ακόμα έναν «τελικό» μετά από το πανάξια ισοπαλία (0-0) με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην έδρα της Γουέστ Μπρομ θα βρεθεί η Τότεναμ, που ναι μεν διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα, αλλά αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την «ανάσα» της Έβερτον…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/2 (17:00)

ΚΠΡ – Νόριτς (14:45)
Άρσεναλ – Στόουκ
Έβερτον – Άστον Βίλα
Νιούκαστλ – Τσέλσι
Ρέντινγκ – Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ – Σουόνσι
Γουίγκαν – Σαουθάμπτον
Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 3/2

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (18:00)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: