Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Μπορούμε να κάνουμε τη… ζημιά στη Νάπολι»

Αισιόδοξος πως η Κατάνια μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Σαν Πάολο με αντίπαλο τη Νάπολι, εμφανίστηκε στα μικρόφωνα του «Sport Mediaset» ο Ρολάντο Μαράν.

«Μπορούμε να κάνουμε τη… ζημιά στη Νάπολι»
Είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που ξεκίνησε το Καμπιονάτο με σκοπό την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, αλλά στην πορεία έχει αναθεωρήσει τους στόχους της και «χτυπάει» την… πόρτα της Ευρώπης. Η Κατάνια θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει και στον αγώνα με τη Νάπολι, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της, Ρολάντο Μαράν, μιλώντας στο κανάλι «Sport Mediaset».

«Δεν κρυβόμαστε. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να κάνουμε τη… ζημιά στη Νάπολι. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είδα μεγάλη διάθεση από τους παίκτες μου, κάτι που με κάνει να αισιοδοξώ. Είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα όμορφο παιχνίδι, από το οποίο θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο τεχνικός των Σικελών.

Απέναντι στην Κατάνια, ωστόσο, θα βρεθεί μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, κάτι που αναγνωρίζει ο Μαράν. «Η Νάπολι είναι πολύ δυνατή και αυτό το ξέρουν όλοι. Είναι μια οργανωμένη ομάδα, με σαφή αγωνιστικά πλάνα. Για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, απαιτείται μέγιστη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και η ψυχολογία τους θα είναι ανεβασμένη. Αλλά θεωρώ πως η ομάδα μου έχει τις δυνατότητες να την αντιμετωπίσει. Μακάρι να βγω αληθινός», σημείωσε ο Ρολάντο Μαράν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: