Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει ο Λόρενς!

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανυπομονεί ο Λιαμ Λόρενς, ο οποίος τόνισε πως δουλεύουν σκληρά για να μην επαναλάβουν λάθη που τους στέρησαν βαθμούς σε προηγούμενες αγωνιστικές.

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει ο Λόρενς

Ακόμη, ο ακραίος επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε πως περιμένει μία δυνατή αναμέτρηση κόντρα στους «κίτρινους», ενώ επισήμανε πως δεν φοβάται τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα, μετά τις νέες μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την απόδοση της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Είμαστε καλά. Γνωρίζουμε πως πρέπει ν' ανασυγκροτηθούμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, ν' ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα και να τον κερδίσουμε. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι από την εντός έδρας ήττα μας στην Τούμπα, όμως αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να συνεχίσουμε παρά το συγκεκριμένο γεγονός».

Για την αλλαγή της απόδοσης του ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες ημέρες μεταξύ του παιχνιδιού του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος:
«Δεν ξέρω παρότι το σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα, οι συμπαίκτες μου, όλοι μιλούσαν γι' αυτό το γεγονός. Ξέρετε προσπαθούμε να το διορθώσουμε κι αυτήν την εβδομάδα, στις προπονήσεις δουλεύουμε πάνω σε τρόπους που δε θα επιτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο».

Για τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα μετά τις νέες μεταγραφές:
«Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στις ίδιες θέσεις με μένα κι εγώ μπορώ να παίξω σε πολλές. Συνεπώς δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Οι ομάδες διαρκώς αναζητούν τρόπους για να ενισχυθούν. Ήρθαν νέοι παίκτες, νέος τερματοφύλακας ελπίζω ν' αποδειχτούν θετικές προσθήκες».

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη:
«Είναι σημαντικός αγώνας αφού προερχόμαστε από ήττα στον πλέον πρόσφατο που δώσαμε. Ξέρω πολλά για τον Άρη από τον πρώτο αγώνα. Περιμένω μια αναμέτρηση γεμάτη από πάθος κι ανυπομονούμε γι' αυτήν. Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο στόχο μας που είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: