Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πήρε Ναπολεόνι ο Ατρόμητος!!

Παίκτης του Ατρομήτου για δυόμισι χρόνια θα είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός φορ, που ήταν ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Περιστεριωτών.

Πήρε Ναπολεόνι ο Ατρόμητος!

Σημειώνεται πως ο Ατρόμητος είχε καταθέσει πρόταση στον Λεβαδειακό το καλοκαίρι για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, αυτή δεν είχε γίνει δεκτή από τους Βοιωτούς, αλλά φαίνεται πως διατηρήθηκε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι και μετά είχα δεχθεί αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θεωρώ ότι ήμουν ειλικρινής απέναντι στην πρώην ομάδα μου γιατί από την πρώτη στιγμή είχα γνωστοποιήσει ότι έψαχνα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου και πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος είχε δείξει από τότε ενδιαφέρον για εμένα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Διατηρήσαμε όμως για ζεστή επαφή μέσω του εκπροσώπου μου και του κυρίου Γιάννη Αγγελόπουλου γιατί διαβλέπαμε ότι το καλύτερο για εμένα αλλά και το μέλλον μου είναι να έρθω εδώ με την προϋπόθεση ότι δεν θα συνέχιζα την καριέρα μου στην Ιταλία. Eπιπλέον είχα αρκετές προτάσεις μέχρι την τελευταία ώρα από σημαντικά club της Super League και ξένων πρωταθλημάτων».

Μιλώντας για τον Ατρόμητο, είπε: «Πιστεύω ότι τώρα στην Ελλάδα ο Ατρόμητος είναι μέσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες με δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, με συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που δεν κοιτάει το τώρα αλλά και το μέλλον. Κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο, έχει επιτυχίες και θέλω διακαώς να γίνω κι εγώ μέλος αυτού του project. Ο Ατρόμητος μπορεί να παλέψει και να συναγωνιστεί με τους καλύτερους. Από σήμερα κιόλας θέλω να ξεκινήσω δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Από σήμερα θέλω να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Έρχομαι σε ένα club με ωραίο κοινό που ακολουθάει παντού και θα δώσω τα πάντα από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε τον Ατρόμητο εκεί που ονειρεύονται η διοίκηση και οι φίλαθλοι του».

Ο 26χρονος φορ, που αγωνίζεται στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2009, έχει 63 συμμετοχές και 19 γκολ στη μεγάλη κατηγορία.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: